Solutie curatare argint

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cauți soluție curățare argint?

 

Există numeroase soluții de curățare argint profesionale. Ele îndepărtează oxidarea de pe bijuteriile din argint în doar câteva secunde! Da, poți avea bijuterii strălucitoare ca în prima zi. După cum știi deja, argintul 925 este un amestec de argint pur, în proporție de 92,5% și alte metale, cum ar fi cuprul și zincul, în proporție de 7.5%. Argintul 925 astfel obținut este folosit în bijuterii, deoarece are o duritate și o rezistență mai mare decât argintul pur. Dezavantajul său este că se oxidează în timp și necesită soluții de curățat argint.

 

Cu ce se curăță argintul?

 

Dacă te întrebi cu ce se curăță argintul, îți recomandăm achiziționarea unei soluții de curățare argint profesională sau de uz personal Hagerty. Cheia pentru curățarea argintului fără a-l deteriora este evitarea abraziunii. Alegând o soluție curățare argint Hagerty, bijuteriile tale vor arăta ca în prima zi și vor fi protejate de acțiunea factorilor externi o perioadă lungă de timp.

 

Cum se curăță argintul?

 

Multe cliente ne întreabă cum se curăță argintul, iar răspunsul este unul simplu. Cu soluția de curățare argint Hagerty pentru bijuterii din argint sau cu crema de redare a strălucirii produselor din argint. Dacă folosești prima variantă - soluția de curățare argint Hagerty - ai la dispoziție un coș în care pui bijuteria și o scufunzi în soluție între 10 secunde și 2 minute, conform cu instrucțiunile produsului. Când timpul expiră, scoți coșul și clătești bijuteria cu apă călduță, apoi o ștergi cu o mini-lavetă de metale prețioase. Asemănător se procedează și cu crema de curățare argint Hagerty - pui crema pe un burete și ștergi bijuteriile cu grijă. La final clătești cu apă și folosești mini-laveta Hagerty pentru metale prețioase.

Suport clienti LUNI-VINERI 9-17

0770773239 contact@podoabelemele.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!