Bijuterii onix

  • Persoanele care poartă bijuterii cu onix sunt protejate de energiile negative.
     Această piatră semiprețioasă neagră acționează ca un scut în jurul aurei noastre, apărându-ne de energiile distrugătoare. Un inel onix sau o pereche de cercei cu onix oferă vibrații puternice de protecție, focalizare și capacitate de a ne îndeplini visurile.
  • Află mai multte despre piatra onix proprietati și bucură-te de sprijinul său pe termen lung.
  • Dacă nu ai mai pătruns niciodată în tărâmul spiritual, toate acestea pot suna a fantezie, dar sunt complet adevărate. În plus, când porți inele cu pietre sau cercei cu pietre semipretioase, te poți conecta mai ușor cu lumea "de dincolo". 
  • Bijuteriile cu onix, pe lângă faptul că sunt elegante, ne amintesc că nu există moarte, că separarea este doar o iluzie, iar reunirea cu cei dragi va avea loc curând.
  • Magazinul Podoabele Mele îți pune la dispoziție o gamă variată de bijuterii cu pietre semipretioase.  Cele mai multe piese sunt realizate manual, conform cu descrierea produsului, în țări ca India și Thailanda, unde prelucrarea argintului și șlefuirea gemelor este ridicată la nivel de artă. De la coliere cu pietre naturale la bratari cu pietre semipretioase lucrate manual, poți filtra produsele după criteriul dorit.
  • Toate bijuteriile cu onix le primești frumos ambalate, pentru a le putea face cadou celor dragi. Când ai achizitionat ultima dată un inel cu onix, un pandantiv onix, o bratara cu onix sau o pereche de cercei cu onix natural?

Afiseaza: 1-41 din 41 produse

 Filtre

Suport clienti LUNI-VINERI 9-17

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!