Super Oferta! La comenzi de peste 399 lei primesti cadou, la alegere, o bratara cu pietre semipretioase în valoare de 135 lei! Vezi lista cadouri aici >>

Bijuterii citrin

Afiseaza: 1-26 din 26 produse

 Filtre

De ce sa alegi bijuterii cu citrin natural de la Podoabele Mele?


Bijuteriile cu citrin natural sunt apreciate nu doar pentru frumusețea lor strălucitoare, ci și pentru numeroasele beneficii pe care le oferă. Citrinul, cu nuanțele sale calde de galben și auriu, este cunoscut ca "piatra succesului" datorită capacității sale de a atrage prosperitatea și succesul financiar. Această piatră semiprețioasă este asociată cu energia pozitivă, fiind ideală pentru cei care doresc să își stimuleze creativitatea și să atragă norocul. Purtarea de bijuterii cu citrin natural poate aduce un plus de optimism și vitalitate, ajutând la combaterea stresului și la îmbunătățirea stării generale de bine.

La Podoabele Mele, citrinul natural este selectat cu meticulozitate pentru a asigura că fiecare piesă de bijuterie reflectă strălucirea și energia vibrantă a acestei pietre semiprețioase. Citrinul este montat cu măiestrie în argint de înaltă calitate, creând bijuterii care nu doar că înfrumusețează, dar și aduc beneficii energetice semnificative. Podoabele Mele oferă o gamă variată de bijuterii argint cu citrin realizate de artizani locali din India, Thailanda si Turcia. Fiecare piesă este proiectată pentru a pune în valoare frumusețea naturală a pietrei și pentru a se adapta perfect oricărui stil personal. 
 

Cum iti pot imbunatati viata bijuteriile cu citrin?


Bijuteriile cu citrin au capacitatea de a îmbunătăți semnificativ viața purtătorului prin atragerea energiei pozitive și a prosperității. Citrinul este cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce bucurie și entuziasm, transformând gândurile negative în optimism și încredere. Purtarea bijuteriilor cu citrin poate stimula claritatea mentală și creativitatea, fiind deosebit de benefică pentru cei care doresc să-și îmbunătățească cariera sau să atragă succesul în proiectele personale. Această piatră semiprețioasă este, de asemenea, asociată cu îmbunătățirea sănătății fizice, contribuind la stimularea metabolismului și la detoxifierea organismului. Bijuteriile cu citrin sunt astfel mai mult decât simple accesorii; ele sunt instrumente puternice care susțin bunăstarea și echilibrul personal, transformându-se în talismane de succes și fericire.


Bijuteriile argint cu citrin combină eleganța durabilă a argintului cu strălucirea vibrantă a citrinului, creând accesorii deosebite și pline de stil. Argintul, un metal prețios cunoscut pentru rezistența și strălucirea sa, potențează frumusețea citrinului și asigură durabilitatea bijuteriilor. Purtarea bijuteriilor argint cu citrin nu doar că îmbogățește orice ținută cu un accent rafinat, dar și beneficiază de proprietățile protectoare și energizante ale citrinului. Argintul este hipoalergenic și are proprietăți antibacteriene, fiind ideal pentru cei cu pielea sensibilă. Aceste bijuterii sunt versatile, potrivite atât pentru ocazii speciale, cât și pentru purtarea zilnică, aducând un plus de rafinament și energie pozitivă în viața ta.
 

Cum se ingrijesc bijuteriile din argint cu citrin?

 
Pentru a menține bijuteriile din argint cu citrin într-o stare impecabilă, este esențial să le îngrijești corespunzător. Argintul și citrinul necesită metode de curățare și depozitare specifice pentru a-și păstra strălucirea și integritatea.

Șterge periodic accesoriile cu o cârpă moale și uscată, preferabil din microfibră, pentru a îndepărta uleiurile naturale și praful acumulat. Evită cârpele aspre care pot zgâria atât argintul, cât și citrinul.

Dacă bijuteriile cu citrin natural necesită o curățare mai profundă, folosește o soluție blândă formată din apă caldă și săpun lichid. Scufundă piesele pentru câteva minute, apoi folosește o perie cu peri moi pentru a curăța delicat colțurile și marginile pietrelor. Clătește-le bine cu apă curată și usucă-le complet cu o cârpă moale.

Evită soluțiile de curățat argint care conțin substanțe chimice agresive. Alege produse special formulate pentru curatarea bijuteriilor din argint cu pietre, care sunt sigure pentru pietre semiprețioase.

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!