La comenzi peste 450 lei primesti cadou o bratara cu pietre semipretioase! Vezi aici detalii.

Bijuterii opal

De ce să porți bijuterii din argint cu opal?Opalul etiopian a devenit celebru in ultimii 20 de ani, făcând parte din categoria opalului prețios, alături de consacratul opal australian. Știați că opalul australian este folosit in 95% din bijuteriile cu opal din întreaga lume? Opalul etiopian a devenit popular printre purtătorii de bijuterii din argint cu opal datorită aspectului său perlat, care prezintă jocuri spectaculoase de lumini atunci când este privit din unghiuri diferite: alb, galben, roz, verde, albastru, portocaliu.

"Opalul  conţine în sine focul domolit al rubinelor, purpura sclipitoare a ametistelor, verdele marin al smaraldelor, strălucind toate într-o incredibilă uniune" — Plinius cel Bătrân

În magazinul Podoabele Mele găsiți o colecție întreagă de bijuterii din argint cu opal etiopian, de cele mai multe ori placate cu rodiu pentru o rezistență mai bună la oxidare. Alege o bijuterie din argint cu opal realizată manual în Thailanda pentru ocazii speciale sau pentru o seară romantică alături de persoana iubită. În plus, opalul este piatra de naștere a lunii octombrie, așadar poți oferi cadou o bijuterie din argint cu opal unei doamne născută în această frumoasă lună de toamnă.

Suport clienti LUNI-VINERI 9-17

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!