Pentru comenzi mai mari de 200 lei >> COD 15% REDUCRE : IEPURAS15 >> In plus, primesti 10 % inapoi in puncte de fidelitate!

Copaci cu cristale potriviți pentru fiecare cameră din casa ta

Copaci cu cristale potriviți pentru fiecare cameră din casa ta

Acasă este locul în care putem fi noi înșine și știm că suntem iubiți și apreciați. O casă, însă, nu devine “acasă” de îndată ce ne așezăm în ea mobila și bunurile. Un loc devine casa noastră de suflet atunci când îl umplem cu energie iubitoare și cu personalitatea noastră. Ne aducem cultura, religia și credințele noastre, care creează un loc sigur în care ne simțim liniștiți și împliniți.

Accesoriile și decorul casei exprimă sinele nostru interior, cele mai profunde speranțe, visuri și valori. Însă, oricât de liniștită este casa noastră, inevitabil, devenim stresați si obosiți de agitația lumii exterioare. Din păcate, aducem toată această negativitate prin ușa de la intrare în casa în care locuim, iar locul nostru de odihnă și regenerare se tranformă încet, încet într-un spațiu toxic. Curățarea regulată a aurei și a mediului este o practică spirituală vitală pe care ar trebui să o facem în mod continuu. Adesea, oamenii nu știu cum să purifice energia, rezultând o acumulare de energie negativă care se manifestă în moduri diferite. 

Plasează copaci cu cristale semipretioase în fiecare cameră, spre aduce un plus de binecuvântare casei tale. Copacii reprezintă stabilitatea și ciclurile naturale ale vieții, creșterii, morții și ale renașterii. Ei ne amintesc că soarele strălucește din nou, chiar și după cea mai întunecată iarnă. Iar dacă ai și un inger pazitor din pietre semipretioase , așează-l langă Copacul Vieții spre a-și amplifica energia reciproc.

Copaci cu cristale pentru dormitor

 

Dormitorul nostru ar trebui să fie un sanctuar de odihnă și întinerire. Somnul este important pentru bunăstarea noastră mentală, fizică și emoțională. El ajută organismul să se regleze hormonal, ne întărește sistemul imunitar și încurajează vindecarea oricăror daune. Somnul ne oferă, de asemenea, ore de integrare și liniște de a explora subconștientul. În somn ne putem conecta mai ușor la intuiția interioară, deoarece mintea conștientă este adormită, iar răspunsurile la întrebări dificile de viață se pot afla în lumea viselor.

Citește și articolul cadou pentru mama dacă ești în căutare de cadou pentru o persoană dragă.

Un somn odihnitor, însă, în ziua de azi este tot mai greu de obținut. Se întâmplă atât de multe în lume, încât mințile noastre se întrec parcă în gânduri negative și griji care ne împiedică să ne relaxăm. Plasarea copacilor Feng Shui cu pietre semiprețioase în dormitor ajută la armonizarea energiei, la relaxare și crearea unei atmosfere romantice cu partnerul de viață.

copac cristale ametist

Copac cu cristale ametist – pentru relaxare, romantism, împotriva insomniei și pentru a înțege sensul ascuns al viselor.
Copacul cu cristale de cuart roz - compasiune, iertare, dragoste necondiționată și sentimentul că totul va fi OK.
Copacul cu pietre de carneol – senzualitate, pasiune, fertilitate
Copacul cu turmalină neagră – protecție puternică, scut împotriva undelor electromagnetice emise de telefon, tabletă, TV, etc.
Copacul cu piatra lunii – pentru dormitorul copiilor mai ales - alungă frica de întuneric și coșmarurile.

 

Copaci cu pietre semiprețioase pentru sufragerie


Bonsaiul cu cristale pentru 7 Chakre este o piesă centrală impecabilă pentru inima casei. O multitudine de pietre vindecătoare și restauratoare își aduc vibrația proprie pentru a absorbi emoțiile toxice și pentru a menține bucuria, vitalitatea și armonia.
Copac ametist – armonie, relaxare, conectarea cu planul spiritual


Copaci Feng Shui pentru birou

Viața profesională afectează sănătatea fizică și mentală, mai ales atunci când ne confruntăm cu perioade îndelungate de stres. În plus, colegii de muncă pot umple spațiul de lucru cu energie toxică, care te secătuiește. Ca să nu mai vorbim de efectele negative pe care le au toate dispozitivele tehnologice din birou asupra bunăstării tale generale.

Pentru a-ți menține starea de bine sub control, biroul tău trebuie să fie un spațiu sacru, în care să te poți focusa în liniște la activitățile de zi cu zi. Așadar, pentru a te asigura că îți petreci timpul simțindu-te bine, chiar și în situații stresante la locul de muncă, așează pe birou unul dintre acești copaci cu pietre semiprețioase și bucură-te de beneficiile lui:

Copac cu pietre lapis lazuli – decizii înțelepte, comunicare bună cu colegii, idei originale
Copac cu pietre ochi de tigru – focus mental și succes financiar
Copac cu aventurin verde – prosperitate și abundență 

 

Copaci cu cristale pentru baie

Dimineața și seara, fiecare dintre noi petrece o perioadă de timp în baie, curățându-ne corpul și făcându-ne ordine în gânduri. Cum ar fi să ai sprijin de la Univers, ca pe lângă procesul de curățare fizică, să beneficiezi și de vindecare spirituală? Copacii decorativi cu cristale semiprețioase așezați în baie, pe lângă faptul că înfrumusețează spațiul, te ajută să te relaxezi și să te încarci cu iubire și compasiune față de propria persoană.

Copac cu cristale de stâncă – relaxare, curățare și vindecare
Copac cu pietre de cuart roz – relaxare, iubire de sine necondiționată

 

Copaci cu cristale pentru bucătărie

 

Bucătăria nu este doar locul în care gătești sau mănânci, este și locul în care socializezi cu membrii familiei. Dacă îți place să gătești și să încerci rețete noi, acesta poate fi locul în care îți găsești inspirație pentru noi mese exotice. Bucătăria este, de asemenea, locul în care îți exprimi dragostea și grija față de familia ta prin pregătirea și servirea meselor delicioase. În ultimele decenii, cristalele au devenit elemente populare de decor pentru casă. Cristalele arată uimitor în orice spațiu și bucătăria ta nu ar trebui să facă excepție de la asta. Cele mai potrivite cristale pentru bucătărie sunt următoarele:

Copac Feng Shui cu citrin – bucurie și optimism, înlătură energia negativă, o stare de bine generală
Copac Feng Shui cu carneol – motivație, creativitate 
Copac Feng Shui cu pietre de jad verde – armonie, încredere în sine, sănătate, iubire 
Copacul Feng Shui cu cristale de stâncă – relaxare, curățare și vindecare

 

Dacă ești în căutare de cadou pentru o persoană dragă , cu siguranță se va bucura să primească în dar un copac cu pietre semiprețioase din oferta Podoabele Mele. Copacii Feng Shui cu cristale sunt lucrați manual în India și reprezintă un cadou inedit pentru orice locuință!
 

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!