Cadouri pentru mama - Crăciun, 8 Martie, zi de naștere

Cadouri pentru mama - Crăciun, 8 Martie, zi de naștere

Dacă ai deschis acest articol îneamnă că te confrunți cu problema alegerii unui cadou pentru mama de Craciun, 8 martie sau ziua ei de naștere. Sau poate cauți un cadou inspirat pentru o proaspătă mămică? 

În ziua de azi este greu să mai surprindem persoanele dragi cu un dar la ocazii speciale. Dezvoltarea internetului și a magazinelor online le oferă femeilor posibilitatea să își comande singure tot ceea ce își doresc. Ultimul lucru pe care îl vrei este să îi oferi mamei un produs pe care îl are deja, nu-i așa? În plus, există atâtea opțiuni, încât pur și simplu nu știi ce să alegi. Ai epuizat deja toate ideile în anii anteriori de Ziua Femeii și de Crăciun, așa că anul acesta ai rămas total descoperit(ă). 

Există însă cadouri pentru mama cu care nu vei da greș niciodată! Citește mai departe...

 

De ce bijuteriile cu pietre sunt cadoul perfect pentru mama ta?


Circulă o vorbă prin popor cum că nicio femeie nu a spus vreodată “Am destule bijuterii!”. Și aici ne referim la bijuterii cu pietre semipretioase realizate manual in India, Thailanda, Turcia - țări cu tradiție în arta prelucrării cristalelor și a metalelor prețioase. Bijuteriile au fost dintotdeauna un simbol al puterii, feminității și eleganței. Când oferi cadou mamei de ziua ei bijuterii cu piatra sa preferată, se va simți frumoasă, iubită și importantă. 
 

Simbol al iubirii și prețuirii


Bijuteriile cu pietre prețioase sunt considerate simboluri ale dragostei și prețuirii. Acestea sunt cadouri care au o semnificație profundă și care pot fi păstrate pentru tot restul vieții. Fie că este vorba despre un inel cu smarald sau o pereche de cercei cu safire, bijuteriile cu pietre prețioase sunt un mod excelent de a-i arăta mamei cât de mult o iubești și o prețuiești.
 

Sunt unice și speciale


Fiecare piatră are propria sa formă, culoare și strălucire. Atunci când alegi o bijuterie pentru mama ta, îi oferi un cadou care este creat parcă special pentru ea. Chiar dacă este vorba despre un model similar cu al altcuiva, există întotdeauna diferențe subtile între pietre, care fac ca fiecare piesă să fie unică.

 

Sunt versatile și pot fi purtate la diferite ocazii


Bijuteriile ornate cu pietre si cristale pot fi purtate în orice moment al zilei. Ele adaugă un plus de eleganță și strălucire oricărui outfit. Fie că este vorba despre o ținută de zi sau de seară, o bratara cu rubin sau un inel cu citrin o vor face pe mama ta să se simtă frumoasă și încrezătoare.
 

 

Cum alegi un cadou pentru mama din magazinul Podoabele Mele?

 

Iată 4 pași simpli pentru a alege cel mai frumos cadou pentru mama ta din magazinul Podoabele Mele:
 

1. Află culoarea preferată

 

Care este culoarea preferată a mamei tale sau a proaspetei mămici pentru care cauți un cadou special? În ce culori se îmbracă cel mai des? Este foarte important, când alegem o bijuterie, să știm ce pietre i se potrivesc sărbătoritei. Iar culoarea este cel mai important atribut când vine vorba de cristale semiprețioase! Cele mai populare și mai numeroase cristale sunt cele de culoare albastra. Vezi lista noastră cu Top 10 pietre pretioase si semipretioase albastre.

Inele, cercei, pandantive, bratari cu pietre albastre


În plus, poți trage cu ochiul în cutia de bijuterii a mamei ca să afli dacă are vreo piesă preferată. Dacă nu cunoști pietrele prea bine, nuanța lor îți va fi de ajuns ca să faci o filtrare după culoare în magazinul Podoabele Mele. De asemenea, poți verifica lista de pietre semipretioase verzi.

Inele, cercei, pandantive, bratari cu pietre verzi

 

2. Luna nașterii mamei tale

 

Știai că pietrele semiprețioase sunt asociate cu cele douăspreze luni ale anului? Selectează luna nașterii mamei tale din filtrele existente pe site și se vor afișa doar produsele cu pietre norocoase corespunzătoare lunii alese. Simplu, nu-i așa? Citește pe îndelete articolele de mai jos pentru a afla care sunt pietrele de naștere ale mamei tale. Se spune că aceste cristale au o energie benefică mai puternică în zilele când Soarele se află în constelația noastră zodiacală. De exemplu, piatra smarald este asociată cu zodia Taur si cu luna mai. Vezi mai jos care sunt cristalele norocoase in funcție de zodie:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti

 

3. Determină bugetul pentru cadou

 

Gândește-te ce buget ai pentru a cumpăra un cadou de ziua mamei tale și ordonează produsele după preț. Prețul bijuteriilor din argint cu pietre semiprețioase începe de la 50-60 de lei și se continuă până la câteva sute de lei, în funcție de gramaj, complexitatea lucrării și raritatea cristalelor.


4. Alege categoria de produse

 

Cel mai convenabil dar pentru mama ta sau o proaspătă mămică se încadrează în categoria de cercei argint, pandantive argint și coliere pietre semipretioase. Pentru acestea nu trebuie să știi mărimea, așa că este mai ușor să se potrivească persoanei dragi. Dacă ai un buget mic-mediu, poți opta pentru pandantive și cercei cu piatra de naștere, iar dacă bugetul tău este peste 300 de lei, selectează categoria de seturi argint și aplică filtrele de care vorbeam mai sus: Culoare, Preț, Luna Nașterii.

Cauți un cadou inedit pentru locuință? Poate mama ta este pasionată de decorarea casei, de meditație sau de latura spirituală a vieții. Alege un copac Feng Shui cu pietre semipretioase care să o ajute la armonizarea și echilibrarea energiei din familie sau de la birou.

copaci cu pietre cadou pentru mama de craciun


Idei de cadouri pentru mama - cele mai populare

 

1. Bijuterii cu cuarț roz

Pentru proaspete mămici și mame, în general, există o piatră semiprețioasă care iese în evidență, deasupra tuturor celorlalte. Știi care este aceasta? Bineînțeles,  Cuarțul Roz - piatra iubirii necondiționate, compasiunii, iubirii de sine și simbolul suprem al dragostei în toate formele sale. Dacă ești în dubii și ai ajuns să citești până aici, alege o pereche de cercei sau pandantiv cu cuart roz spre a-ți arăta dragostea nemăsurată față de ființa care ți-a dat viață. Cu siguranță va aprecia efortul tău și va purta cu drag podoabele primite.


cadouri-pentru-mama-bijuterii-cuart-roz


2. Bijuterii cu ametist

O altă idee de cadou pentru mama de Craciun, 8 martie sau de ziua de naștere sunt bijuteriile cu ametist. Cea mai îndrăgită formă a cuarțului purpuriu - ametistul - ajută la protecție, purificare și ameliorarea stresului. Puterile sale calmante, liniștitoare și capacitatea de a îmbunătăți somnul vor fi o mană cerească în primele luni ale maternității și nu numai. 

Ametistul este cunoscut și ca piatra Sfântului Valentin și a iubirii romantice, fiind asociat cu luna februarie. Se spune că Sf. Valentin purta un inel cu ametist natural în care era încrustat chipul lui Cupidon, zeul dragostei. În cultura ebraică, datorită proprietăților sale, acesta este  cunsocut ca Piatra Viselor frumoase, care alungă insomnia și coșmarurile. Dacă mama ta se plânge de insomnii, nu mai sta pe gânduri! Alege un pandantiv sau o pereche de cercei cu pietre de ametist cu efect calmant, spre a aduce dragoste și liniște în viața sa.


cadouri pentru mama - bijuterii cu ametist


3. Bijuterii cu chihlimbar

Și pentru că nu puteam să încheiem articolul fără să pomenim de una dintre cele mai de preț pietre semiprețioase organice, chihlimbarul, a sosit momentul să vorbim despre el. Chihlimbarul este cunoscut din antichitate pentru puterea de absorbție a durerii sufletești și pentru aspectul său unic, care i-a atras denumirea de "aurul mării". Energia sa caldă este ca un pansament pentru suflet.

Știai că cel mai valoros chihlimbar din lume - rumanitul - se găsește pe teritoriul țării noastre? Chihlimbarul de la Colți (Buzău) este renumit pentru cele 160 de nuanțe, printre care și cea neagră (unică în lume). Femeile adoră să poarte bijuterii cu chihlimbar, iar mama ta cu siguranță va aprecia un colier sau o pereche de cercei, care să îi pună în valoare ținuta.


cadouri pentru mama de craciun - bijuterii chihlimbar


4. Bijuterii cu piatra lunii

O altă idee populară de cadou pentru mama cu ocazia Craciunului, de 8 martie sau a aniversării zilei sale de naștere sunt podoabele din categoria bijuterii cu piatra lunii. Această piatră selenară atrage prin aspectul său angelic și conexiunea cu astrul nopții. De altfel, piatra lunii este simbolul inuiției, feminității și a noilor începuturi.

cadouri pentru mama - bijuterii cu piatra lunii 

 

Cadouri pentru mama de Craciun si 8 martie - Gând final 

 


Sperăm că am reușit îți ușurăm procesul de alegere a celui mai frumos cadou pentru mama de Craciun, 8 martie sau zi de nastere. Indiferent de ocazie, o bijuterie atemporală cu pietre prețioase sau semiprețioase îi va aminti cât de mult o iubești.  Astfel, te asiguri că produsul ales nu este doar prezentabil, ci are valoare emoțională și proprietăți benefice pentru cea mai importantă ființă din viața ta. 

După plasarea comenzii, noi ne ocupăm de restul.  Împachetăm cadoul cu mult bun-gust, adăugăm gânduri pozitive, panglici parfumate și îl livrăm la adresa menționată de tine. Poate fi chiar adresa mamei, de ce nu? O rogi să ridice coletul și va avea o surpriză de neuitat la deschiderea pachetului!

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!