Reguli de purtare a inelelor cu pietre

Reguli de purtare a inelelor cu pietre

Importanța mâinii pe care porți inele cu pietre semiprețioase

Inelul cu piatra de naștere este cel mai frecvent purtat pe mâna dreaptă. Cu toate acestea, astrologii recomandă bărbaților să îl poarte pe mâna dreaptă și femeilor pe mâna stângă! Mâna și degetul pe care porți inele cu cristale semiprețioase pot varia în funcție de semnificația și energia astrologică a pietrei alese. Desigur, este important să iei în considerare preferința și stilul personal înainte de toate! Citește ghid pietre semipretioase zodii ca să afli mai multe despre piatra ta norocoasă.

Mâna dreaptă este legată de mintea conștientă și are energie yang (masculină), care este activă și dăruitoare. Purtarea unui inel cu piatră semiprețioasă pe mâna dreaptă va trimite energiile pietrei în lume. Mâna stângă se referă la mintea subconștientă, inclusiv la dorințele și instinctele suprimate. De asemenea, are energie yin (feminină), care este pasivă și receptivă. Dacă alegi să porți inele cu pietre pe mâna stângă, energiile pietrei vor fi direcționate spre tine, spre vindecarea subconștientului tău.

Bărbații pot purta un inel cu piatră pe mâna dreaptă (sau dominantă) pentru a-și spori energia masculină. În mod similar, femeile pot purta inele cu cristale semiprețioase pe mâna stângă pentru a-și echilibra energia feminină și a se conecta cu intuiția lor. Joacă-te cu energia pietrei tale de naștere și învață să o folosești spre a beneficia de proprietățile sale la maxim. De exemplu, o femeie ar putea purta un inel cu piatră semiprețioasă ochi de tigru, aventurin sau citrin (pietre ale succesului material și ale prosperității) pe mâna dreaptă atunci când face ceva specific masculin, cum ar fi cererea unei măriri de salariu sau negocieri în afaceri.

S-ar putea sa îți placă și articolul Cu ce se curata argintul?

inel-cu-piatra

Pe ce deget porți inelul cu piatră?
 

Potrivit astrologilor, cele cinci degete reprezintă cele cinci elemente de bază ale naturii. Fiecare dintre aceste elemente se referă la diferite domenii ale vieții. Când purtați un inel cu piatra de naștere (sau orice inel cu cristale semiprețioase), energia sa se va concentra pe zona vieții asociată cu degetul pe care se află. Consultă acest tabel marimi inele femei si barbati înainte de a achiziționa un inel, pentru a afla ce mărime porți.
 

Inele pentru degetul arătător

Degetul arătător se referă la elementul Aer, care este asociat cu ego-ul, ambiția, puterea și spiritul de lider. Purtarea unui inel cu pietre semiprețioase pe acest deget vă poate avansa în carieră și vă poate atrage succesul, norocul și oportunitățile de creștere. Inelele cu citrin sau ochi de tigru sunt potrivite pentru a fi purtate pe degetul arătător sau orice alt inel cu piatră galbenă. De asemenea, degetele arătătoare reprezintă calea ta în viață și indică direcția corectă de urmat dacă îți asculți intuiția. Așadar, poți alege să porți pe acest deget un inel cu piatra ametist, turcoaz sau labradorit, geme cunoscute pentru conexiunea lor cu planul spiritual.
 

Inele pentru degetul mijlociu

Degetul mijlociu se referă la Spațiu (vid), care este asociat cu simțul nostru personal de responsabilitate, cu dreptatea și introspecția. Purtarea unui inel cu pietre semipretioase albastre (safir, lapis lazuli, topaz albastru) pe acest deget vă poate spori sentimentul de responsabilitate, disciplină și exprimarea adevărului propriu fără teama de consecințe.

 

Inele pentru degetul inelar

Degetul inelar se referă la Pământ, care este asociat cu creativitatea, arta, emoțiile, dragostea, prietenia și frumusețea. Se știe că acest deget este rezervat pentru a purta inelul de logodnă sau de căsătorie, ambele simboluri ale iubirii eterne. Purtarea unui inel pe acest deget poate spori creativitatea și întări angajamentele, deschizând chakra inimii. Cele mai potrivite inele pentru acest deget sunt cele cu pietre semipretioase verzi sau inele cu piatră roz (cuarț roz, turmaline roz, rodocrozit, rubin).


Inele pentru degetul mic

Degetul mic se referă la elementul Apă, care este asociată cu planul emoțional și cu relațiile. Acest deget este legat de viața socială și de atitudinea pe care o ai față de restul lumii : comunicare, vorbire în public, scris și comerț. Purtarea unui inel cu piatră semiprețioasă pe acest deget poate atrage idei noi și îmbunătăți comunicarea cu oamenii din jur. Alege pietre mici pentru acest deget, cum ar fi un inel cu piatra lunii sau inel cu perle.


Inele pentru degetul mare

Degetul mare este conectat cu elementul Foc, asociat cu voința și cu personalitatea unui individ. Este degetul care simbolizează cele mai profunde dorințe și visuri ale noastre din planul material. Purtarea unui inel cu piatră naturală pe degetul mare denotă voință și stimă de sine crescute. Poți purta inele cu carneol sau inele cu granat pe acest deget, cunoscute ca pietre semiprețioase ale curajului, motivației și seducției.

S-ar putea sa îți placă și articolul Cadou pentru EACum arată colecția ta de inele cu pietre semiprețioase? Ai găsit idei noi de a purta inelul cu piatra ta de naștere în acest articol spre a-i maximiza beneficiile? Abonează-te la newsletter gratuit spre a primi articole interesante despre pietre semiprețioase și oferte de ultimă oră. 

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 9-17

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!