Pentru comenzi mai mari de 200 lei >> COD 15% REDUCRE : IEPURAS15 >> In plus, primesti 10 % inapoi in puncte de fidelitate!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti

Pestii sunt un semn zodiacal de Apă (alături de Rac și Scorpion), guvernati de Neptun – planeta inspirației și a spiritualității. Persoanele născute în acest semn zodiacal (19 februarie – 20 martie) sunt adesea descrise ca fiind sensibile, empatice, creative și spirituale.
 
Pentru a-și atinge obiectivele mai repede, Pestii pot beneficia de pe urma purtării anumitor bijuterii cu pietre prețioase si semipretioase. Este important de menționat că cele zece pietre ale zodiei Pesti  prezentate în acest articol sunt considerate simbolice și nu au o bază științifică. Este, totuși, posibil ca purtarea sau posesia acestora să aibă un impact pozitiv asupra stării de spirit și a percepției individului.

 


Piatra Pesti - trasaturi generale

 


Plini de compasiune, profund emoționali și empatici, Pestii sunt adesea înclinați să se arunce în sprijinul celorlați. Ei înoată în tărâmurile adânci ale emoțiilor și psihologiei umane, așadar vor înțelege cel mai bine nevoile semenilor lor. Nativul din zodia Pesti este prietenul pe al cărui umăr poți plânge fără teama de judecată. Acesta înțelege intuitiv prin ce treci, iar prezența sa caldă și spirituală se simte ca un balsam liniștitor.

De regulă, Pestii absorb ca un burete energia din jur, deoarece sunt conectați la nivel subconștient cu tot ce-I înonjoară. În opinia lor, toți suntem unul și adesea se pierd pe sine în procesul ajutorării celorlalți.  Acest lucru ar putea însemna că poartă răni emoționale profunde de-a lungul vieții și vor atrage oameni care vor profita de bunătatea lor. În aceste momente, pietrele norocoase ale zodiei Pesti îi vor ajuta pe acești nativi să învețe să pună limite, să își asculte propriile nevoi și să se vindece mai întâi pe ei. 

Simbolul Pestilor în horoscop sunt doi Pesti îndreptați în direcții opuse. Aceasta reflectă dualitatea și lupta lor interioară continuă. Pe de o parte, vor să aibă succes, să fie ocupați, să creeze, să ajute, iar pe de altă parte, vor să-și tragă cuverturile peste cap și să rămână în pat toată ziua și să se izoleze de lume.

Când vine vorba de impulsurile lor artistice, sensibilitate și spiritualitate, Pestii operează la un cu totul alt nivel. S-ar putea să descopere că sunt foarte atrași de astrologie și profesii de medium ori psiholog. Sunt, de asemenea, adevărați artiști care tind să aprecieze frumusețea a tot ce îi înconjoară. Pe tot parcursul vieții vor fi pasionați de filme, cărți, teatru, dans, muzică și vor crea aproape fără efort, de parcă s-ar fi născut cu un talent divin.

Nu eșți născut(ă) în zodia Pesti? Află mai multe despre pietrele zodiei tale sau ale unei persoane dragi. Consultă ghidul de pietre semipretioase și pretioase ale zodiilor.

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator

 

Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti?


Cele mai potrivite pietre semiprețioase pentru zodia Pesti sunt pietrele de apă de culoare albastră și cele care echilibrează un sentiment de împământare cu magia divină.
 

1.    Acvamarin - Piatra principala a zodiei Pesti

 


Acvamarinul este piatra principală a zodiei Pesti. Numele său simbolizează apa mării. Se spune că acvamarinul a fost oferit în dar oamenilor de către sirene, pentru a fi protejați de pericole pe mare. O piatră prețioasă îmbibată în mitologia greacă antică, acvamarinul este piatra de naștere a lunii martie, care îmbrățișează fluxul dulce-sărat al valurilor. 

Cu mintea mereu clară, piatra prețioasă acvamarin încurajează Pestii să se miște fluid prin viață, mai degrabă decât să devină blocați în situații care nu-I servesc. De asemenea, această piatră semiprețioasă rară temperează schimbările de dispoziție și întărește chakra gâtului, asigurându-se că Pestii își lasă vocea să fie auzită.

De asemenea, se crede că acvamarinul are efecte liniștitoare asupra cuplurilor, ajutându-le să treacă peste diferențele lor și să asigure o căsnicie lungă și fericită.  Acesta este folosit ca o piatră norocoasa a zodiei Pesti, pentru a aduce sentimente de pace, dragoste, armonie și fericire în viața nativului. 

bijuterii acvamarin piatra norocoasa pesti

Vezi colectia de inele, cercei, bratari, pandantive acvamarin Podoabele Mele.


2.    Ametist

Piatra de naștere a lunii februarie, ametistul, este una dintre cele mai spirituale cristale pentru zodia Pesti.  Acesta activează chakra coroanei și ajută nativii să se conecteze cu scopul lor divin. Fiind un suflet empatic și sensibil, nativul Pesti este conștient de latura sa spirituală.  Ametistul poate ajuta la cultivarea acestei legături.

În plus, piatra purpurie a Sfântului Valentin are o energie de calmare și vindecare, sprijinind Pestii care se simt pierduți în valurile de copleșire și anxietate. 
bijuterii piatra Pesti ametist
Vezi colectia de Cercei, inele, bratari, pandantive cu ametist Podoabele Mele.


3.    Jasp Rosu


Supranumit „îngrijitorul suprem”, această piatră semiprețioasă roșie radiază puterile sale protectoare asupra Pestilor.  Orice lucru dus la extrem poate fi nociv, inclusiv empatia și grija față de cei dragi! Deseori, sensibilul Pește se poate simți copleșit de energiile negative ale altora. 

Piatra jasp rosu, pe lângă faptul că este hrănitoare, poate ajuta la împământare, deoarece vibrează pe aceeași frecvență cu chakra rădăcină, de la baza coloanei vertebrale. Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru nativul Pesti, care tinde să trăiască cu capul în nori, plutind între realitate și imaginație.

bijuterii piatra Pesti jasp rosu

Vezi colecția de inele, cercei, bratari, pandantive cu jasp Podoabele Mele.


4.    Jad 

Jadul verde, galben sau de culoarea lavandei este recomandat pentru zodia Pesti. În fucție de culoarea sa, va sprijini o anumită zonă din viața artistică a acestui nativ. 

Jadul verde este strâns conectat cu chakra inimii și ajută Pestii în înțelegerea propriilor nevoi sufletești. Atunci când tind să facă exces în grija pe care le-o poartă altora, este posibil ca nevoia lor de a primi iubire să rămână nesatisfăcută. De asemenea, jadul verde este cunoscut că aduce noroc și bogăție. 

Pestii se pot baza pe cristalul de jad de culoarea lavandei pentru a le stimula creativitatea și a-și menține visurile vii. Această piatră areo  semnificație asemănătoare cu cea a ametistului și și rezonează cu ritmul natural de vindecare a Pământului.

Nu în ultimul rând, jadul galben este o piatra norocoasă a zodiei Pesti, fiind asociat cu înțelepciunea. Acesta ajută nativii să învețe din experiențele lor și să câștige încredere în sine. Galbenul simbolizează căldura și bucuria de a trăi.

bijuterii argint cu jad

Vezi colectia de bijuterii argint cu jad de la Podoabele Mele.

5.    Piatra Sângelui


Piatra Sângelui eliberează Pestii de natura lor exagerat de agreabilă și dispusă să le facă tuturor pe plac. Această piatră, sinonimă cu sacrificiul suprem al lui Iisus Hristos, poate fi folosită de Pesti pentru a-și spori încrederea și pentru a avea curajul să fie fideli convingerilor lor. Piatra sângelui poate vindeca mentalitate de victimă a Pestilor și îi ajută să se concentreze pe punctele lor forte, mai degrabă decât pe cele slabe.

bijuterii zodia pesti cu piatra sangelui
Vezi colecția de inele, cercei, bratari, pandantive cu piatra sangelui Podoabele Mele.


6.    Sodalit


Sodalitul este o piatră a Pestilor care declanșează instinctul de supraviețuire, deși nu într-un mod bazat pe frică. Este o piatră care le amintește purtătorilor să își folosească intuiția pe care o au și să atingă un echilibru între cap și inimă.  Astfel, sodalitul va încuraja exprimarea adevăratului sine al Pestilor, pe care de multe ori, aceștia nu au curajul să îl scoată la iveală. 

Pentru cei cărora le place să trăiască o viață aliniată cu latura lor creativă, sodalitul este o piatră semiprețioasă care stârnește imaginația și încurajează exprimarea artistică.

bijuterii piatra sodalit zodia Pesti

Vezi colecția de inele, cercei, bratari, pandantive cu sodalit Podoabele Mele.


7.    Tanzanit


Se crede că tanzanitul facilitează o conștiință superioară, în timp ce stimulează intuiția și percepția. Această piatră prețioasă rară vibrează pe aceeași frecvență cu trăsăturile spirituale ale Pestilor. Se spune că este o piatră bună de purtat în situațiile în care ai nevoie de o prezență liniștitoare.

Piatra tanzanit s-a format atunci când mișcarea plăcilor tectonice și nivelurile extreme de căldură au determinat formarea Muntelui Kilimanjaro. Datorită modului unic  în care a luat naștere, se spune că piatra tanzanit are capacitatea de a scoate la iveală întregul potențial al nativului Pesti. 

bijuterii Pesti cu pietre tanzanit

Vezi colecția de inele, cercei, bratari, pandantive cu tanzanit Podoabele Mele.


8.    Labradorit 


Labradoritul este venerat nu doar pentru caracteristicile sale fizice spectaculoase, ci și pentru calitățile sale magice. Este o piatră învăluită în mister, deoarece în forma sa brută, labradoritul arată exact ca o rocă obișnuită. Numai atunci când este tăiat și lustruit se manifestă adevărata frumusețe a sa. 

Labradoritul este un cristal excelent pentru zodia Pesti, deoarece activează chakra gâtului și a celui de al treilea ochi. Acesta nu numai că ajută în comunicarea eficientă a ideilor și a opiniilor, ci contribuie la reducerea negativității. Astfel, Pestii vor avea sprijin divin în a depăși confuzia și iluziile și vor percepe realitatea mult mai obiectiv.

bijuterii piatra norocoasa pesti - labradorit

Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari labradorit Podoabele Mele.


9.    Prehnit

Conectat la plexul solar și chakra inimii, prehnitul este considerat o piatră a iubirii necondiționate, care te învață să fii în armonie cu tine și cu lumea din jurul tău. Nuanțele sale galbene și verzi ca mărul trezesc puterea personală a Pestilor, încurajându-i să fie optimisti și încrezători în forțele proprii.

Prehnitul sporește sentimentul de cunoaștere interioară și te invită la energii calmante, pașnice și protectoare. Piatra norocoasa prehnit ajută nativii din zodia Pesti  să fie aliniați cu dorința sufletului lor și să își trăiască viața într-un mod autentic.

bijuterii piatra norocoasa Pesti prehnit

Folosește bijuteriile cu prehnit pentru a te conecta cu sinele tău superior.
 


10.    Rubin


O altă piatră norocoasă de adăugat la lista de cristale Pesti este rubinul. Focul rubinului echilibrează natura fluidă și răcoritoare a semnelor de apă. Acesta adaugă pasiune și vitalitate în viața Pestilor. Denumit și piatra iubirii, rubinul este una dintre cele mai îndrăgite geme folosit în cadrul bijuteriilor. 

Această piatră prețioasă roșie spectaculoasă încurajează încrederea în sine a nativului Pesti. Rubinele aduc energie, motivație, independență și aprind flacăra interioară spre a-ți urma visurile cele mai îndrăznețe. 

Pestii care poartă o bijuterie cu această piatră prețioasă vor lua decizii mai bune cu privire la relațiile lor de dragoste.

bijuterii zodia Pesti rubin
Vezi colecția de inele, cercei, bratari, pandantive cu rubin Podoabele Mele.


Piatra zodia Pesti - ganduri finale

 

Sensibil, blând și curios, nativul Pesti este un semn zodiacal plin de compasiune, care înoată prin apa învolburată a vieții, oferindu-le la toți iubire și înțelegere. Neavând limite și neștiind să spună NU, inima sa va suferi răni și vânătăi până va învăța să se protejeze. Lecția de viață a Pestilor este să-și dezvolte puterea interioară și să-și lase vocile lor frumoase să fie auzite.

Pietrele norocoase ale zodiei Pesti sunt alese pentru a susține toate aceaste aspecte ale vieții menționate mai sus. Pestii ar trebui să experimenteze cu diferite pietre și să le aleagă pe acelea cu care rezonează cel mai bine. În cele din urmă, conexiunea personală cu un cristal este importantă pentru a obține beneficiile sale energetice.

Ai cunoscut Pesti care se potrivesc descrierii din acest articol? Care piatră crezi că va aduce o lumină echilibrată acestui semn de apă? Ce bijuterii cu pietre semipretioase ți-ar plăcea să mai adaugi la colecția ta? Pentru a obține cele mai mari beneficii de pe urma acestor pietre si cristale ale zodiei Pesti, este recomandat să se poarte și să se curățe în mod regulat.

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!