Pentru comenzi mai mari de 200 lei >> COD 15% REDUCRE : IEPURAS15 >> In plus, primesti 10 % inapoi in puncte de fidelitate!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur

Piatra norocoasă a zodiei Taur este în primul rând smaraldul, dar există și o serie de alte pietre semiprețioase asociate cu acest semn zodiacal, pe care le vom prezenta în acest articol. Cunoașterea și purtarea pietrelor tale de naștere va aduce energii pozitive în viața ta pe toate planurile, eliberând energia blocată și echilibrând chakrele. Află mai multe despre istoria celor 12 pietre pretioase din Biblie și asocierea lor cu semnele zodiacale în acest ghid detaliat.


CUPRINS
1. Piatra Taur - trăsături generale  
2.
Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Taur?
   2.1. Piatra principala a zodiei Taur - SMARALD
   2.2. CUART ROZ
   2.3. CHIHLIMBAR
   2.4. MALACHIT
   2.5. JAD VERDE
   2.6. LAPIS LAZULI
   2.7. OCHI DE TIGRU
   2.8. CARNEOL
   2.9. SAFIR
  2.10. PERIDOT
3. Piatra norocoasa Taur - gânduri finale


Piatra Taur - trăsături generale


Taurul este un semn de pământ dedicat celor născuți în perioada 21 aprilie - 21 mai. La fel ca animalul care îi reprezintă, nativii din zodia Taur se bucură de relaxare în medii senine, înconjurați de sunete blânde și arome savuroase. Zodia Taur este condusă de Venus, planeta fermecătoare care guvernează dragostea, frumusețea și banii. Influența venusiană a Taurului face ca acest semn de pământ să fie cel mai senzual din zodiac. Vrăjit de orice manifestare fizică de confort și lux, plăcerea este o necesitate pentru acest nativ. Taurul este loial, generos și muncitor. El va face orice pentru familia și prietenii săi. Iubește stabilitatea și siguranța financiară, motiv pentru care este atât de dedicat scopurilor sale.

Al doilea semn al zodiacului; cei care cad sub steagul Taurului sunt la fel de voinici ca taurul care îi reprezintă și la fel de pământeni ca pământul de sub picioarele lor. Inteligenti, puternici si cu doar un praf de incapatanare sa le treaca, cei care impartasesc semnul zodiacal Taur au nevoie de pietre pretioase care impartasesc vibratiile lor.

Prin natura lor, cei care cad sub semnul zodiei Taur prețuiesc onestitatea și munca grea. Nu se sfiesc să-și suflece mânecile și să-și facă treaba. În afara planului fizic, ei sunt, de asemenea, motivați să folosească niveluri înalte de intelect pentru a rezolva problemele. Adoră să răsplătească toată acea forță mentală și fizică depusă cu un lux delicios și confortabil. "Muncește din greu, petrece din greu" acestui semn zodiacal cu voință de fier.

Deși există multe trăsături pozitive atașate Taurului, bineînțeles că nativul are și unele provocări. O natură de nezdruncinat nu lasă mult spațiu de manevră și, ca urmare, tind să fie încăpățânați și perfecționiști. Dragostea de lux poate duce la niveluri ridicate de hedonism, iar uneori, mai multă odihnă și reținere le-ar fi de folos.

În timp ce lumea minerală este plină de pietre frumoase, exista o piatra principala a zodiei Taur și alte nouă opțiuni pe care le-am menționat mai jos in acest articol. Lucrul cu piatra ta de naștere îți oferă o conexiune imediată cu proprietatile sale vindecătoare.  Deci, la ce bijuterii pietre semipretioase ar trebui să apeleze un Taur pentru a găsi un echilibru și a-și scoate în evidență cele mai bune trăsături? Continuați să citiți pentru a afla.

Nu ești născut(ă) în zodia Taur? Află totul despre pietrele norocoase ale celorlalte semne zodiacale:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti

 

Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Taur?

 

1. Piatra principala a zodiei Taur - SMARALD

 

Datorită asocierii sale cu prosperitatea și bogăția, smaraldul - piatra norocoasă principală a zodiei Taur - îl va răsplăti pe acesta după o zi grea de muncă. Datorită conexiunii sale cu pământul, nativul Taur se va simți atras de darurile opulente ale planetei, cum este această piatră prețioasă verde, asociată cu regalitatea. Smaraldul a fost piatra preferată a Cleopatrei și are o istorie lungă în ceea ce privește asocierea sa cu bogăția, prosperitatea și regalitatea. Se spune că împăratul Nero folosea cristale de smarald concave pe ochi, în timp ce privea jocurile cu gladiatori, pentru a-i reduce miopia și a elimina strălucirea într-o zi însorită. 

smarald-piatra-norocoasa-Taur
Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari cu smarald de la Podoabele Mele.

Smaraldul este asociat cu chakra inimii și cu iubirea, așadar va face o pereche minunată cu planeta Venus, care guvernează zodia Taur. De asemenea, piatra norocoasă principală a zodiei Taur îl va ajuta pe acesta în renunțarea la tendințele încăpățânate, conferindu-i un sentiment de calm și mulțumire. Smaraldul este simbolul noilor începuturi, al regenerării  și al tinereții, ideal de purtat în sezonul primăverii de către nativii Taur și nu numai.

Taurilor le place să-și suflece mânecile și să muncească din greu pentru a câștiga recompense mari. Sunt ambițioși, concentrați și rezistenți și se simt cel mai în siguranță atunci când pun în mod constant bani într-un cont de economii. Achiziția de bijuterii cu smarald poate fi o investiție inteligentă, având în vedere că prețul acestora este în continuă creștere.
 

2. CUART ROZ


Cuarțul roz este piatra de naștere a Taurului despre care se crede că ajută la vindecarea emoțională și aduce pacea interioară. Mai presus de toate, Taurul ar putea beneficia de puterea vindecătoare a cuarțului roz, atunci când vine vorba de atragerea dragostei necondiționate în viața sa. O brățară sau un pandantiv cu cuarț roz ar putea restabili echilibrul emoțional în relațiile celor din zodia Taur. Fie că este vorba despre un prieten, partener de afaceri, flacără geamănă sau chiar dragoste de sine, această piatră norocoasă a zodiei Taur de culoare roz oferă cele mai bune rezultate!

bijuterii cuart roz pentru zodia Taur

Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari cuart roz de la Podoabele Mele.


3. CHIHLIMBAR


Chihlimbarul, cunoscut pentru calitățile sale calmante și de ameliorare a stresului, este o piatră norocoasă a Taurului, mai ales atunci când dorește să se conecteze cu frumusețea organică a Mamei Natură. Chihlimbarul este un puternic vindecător al corpului, minții și al spiritului. Această piatră semiprețioasă organică, ce provine din rășina pinilor de odinioară, purtată de ape spre Marea Baltică, absoarbe durerea și energia negativă, ajutând la atenuarea stresului. 

Chihlimbarul, cunoscut sub denumirea de "aurul mărilor", elimină depresia, stimulează intelectul și promovează încrederea în sine a Taurului. Încurajează luarea deciziilor, spontaneitatea și aduce înțelepciune, echilibru și răbdare.

bijuterii cu chihlimbar pentru zodia Taur
Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari chihlimbar de la Podoabele Mele.


4. MALACHIT


Malachitul este o altă piatră norocoasă a zodiei Taur și a lunii mai,  care ajută la îndeplinirea obiectivelor. Această piatră semiprețioasă verde, cu modele unice, încurajează asumarea riscurilor și schimbarea. Cu alte cuvinte, îl scoate total din zona de confort pe nativul Taur, semn zodiacal fix, căruia îi place siguranța și stabilitatea. Piatra de naștere malachit aduce beneficii prin eliminarea convingerilor limitative, care împiedică Taurul să atragă și să accepte noi oportunități.

Malachitul eliberează inhibițiile și dezvoltă empatia. Vă permite să absorbiți și să procesați informațiile mult mai repede. Ca orice piatra verde care se respectă, este conectat cu chakra inimii. Așadar, nativii Taur vor fi sprijiniți în ruperea legăturilor toxice, atunci când vor purta o bijuterie cu malachit. Acest lucru este benefic pemtru ei, deoarece de frica schimbării, Taurii se complac, de multe ori, în relații de durată care nu-i servesc.

bijuterii cu piatra malachit pentru zodia Taur

Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari malachit de la Podoabele Mele.


5. JAD VERDE


Jadul este unul dintre cele mai cunoscute cristale pentru prosperitate și este considerat o piatră extrem de norocoasă. Această piatră de naștere este perfectă pentru toți Taurii care doresc să atragă bogăția în viața lor. Jadul este o piatră semiprețioasă care protejează zodia Taur atât fizic, cât și emoțional. Este o piatră care scoate în evidență latura spirituală a Taurului, potențând  iubirea și veselia. Jadul verde este cea mai populară varietate de jad și  este folosit din cele mai vechi timpuri ca talisman norocos. Atunci când Taurul se confruntă cu nevoia de a cheltui excesiv, este bine să poarte o bijterie cu jad.

Bijuterii cu jad Podoabele Mele

Vezi colecția de bijuterii cu jad Podoabele Mele.
 

6. LAPIS LAZULI


O altă piatră norocoasă a zodiei Taur este lapis lazuli, care poate ajuta Taurul rezervat să se deschidă către alți oameni. Deoarece nu îi place să fie în centrul atenției, s-ar putea să se împotrivească atunci când i se cere să împărtășească idei. Când se întâmplă acest lucru, piatra semiprețioasă lapis lazuli îl ajută să comunice eficient și să-și dezvăluie gândurile în mod spontan. 

Lapis Lazuli îmbunătățește conștientizarea de sine, ceea ce îi aduce un mare beneficiu Taurului. Acest nativ reușește să se cunoască pe sine și, prin urmare, știe ce este cel mai convenabil pentru el. Acest lucru influențează pozitiv viața socială a Taurului. Când poartă piatra de naștere lapis lazuli, Taurul se simte mai confortabil să exprime ceea ce simte și să le arate celorlalți cine este cu adevărat. Astfel, oamenii au încredere în el pentru că îl percep ca pe un individ autentic și sincer.

bijuterii lapis lazuli pentru zodia Taur
Vezi colectia de cercei, inele, bratari, pandantive lapis lazuli Podoabele Mele.


7. OCHI DE TIGRU


Ochiul de tigru este o piatră norocoasă propice pentru Taur, deoarece este asociată cu bogăția, inteligența și curajul. Ochiul de tigru favorizează fluxul de bani și creșterea bunurilor materiale. Aceste proprietăți sunt foarte utile pentru Taur, deoarece acesta prioritizează succesul financiar înainte de toate. Ochiul de tigru aduce și beneficii mentale Taurului, făcându-l să genereze idei bune, care duc la succesul afacerilor sale. Piatra ochi de tigru este renumită pentru eliminarea fricilor și distrugerea pericolelor care pot dăuna individului.

bijuterii cu piatra norocoasa ochi de tigru zodia Taur
Vezi colecția de cercei, inele, pandantive, bratari cu ochi de tigru de la Podoabele Mele.
 

8. CARNEOL


Carneolul este o piatra norocoasă secundară a zodiei Taur, care amplifică forța, curajul și motivația. Această piatră portocalie seducătoare echilibrează libidoul și chakra sacrală,  permițând individului să aibă vitalitate și creativitate.  Taurul se simte capabil să rezolve orice problemă și nu este copleșit de nicio situație, atunci când poartă bijuterii cu piatra carneol.

Carneolul favorizează fluxul de energie, permițând neobositului Taur să-și desfășoare toate activitățile propuse. Acest lucru îi aduce beneficii Taurului, deoarece lucrează din greu și trebuie să gestioneze corect fluxul de energie pentru a încheia cu succes activitățile.

bijuterii cu piatra carneol zodia Taur
Vezi colecția de inele, bratari, pandantive, cercei carneol Podoabele Mele.


9. SAFIR


Safirul ajută nativii din zodia Taur să aibă încredere în ei înșiși și să fie sinceri în ceea ce fac. De asemenea, îi ajută să rămână fideli eforturilor și relațiilor lor. Este o piatră norocoasă care aduce iluminare și fericire purtătorului său, iar Taurul beneficiază la maxim de energia sa. Safirele, indiferent dacă sunt asociate cu diamante sau singure, sunt pietre prețioase uimitoare, care vor atrage orice Taur iubitor de lux și de frumos. Vă puteți baza pe caracterul practic al unui safir și nu va trebui să alegeți o bijuterie diferită în fiecare zi dacă nu doriți. Indiferent dacă sunt purtate pe un colier, un inel sau o pereche de cercei, safirele îți scot în evidență frumusețea naturală, fără a-ți face griji cu privire la longevitatea lor.

Safirele se prezintă în multe culori, așa că ai o gamă de opțiuni din care să alegi! Safirul a fost mult timp asociat cu regalitatea, reprezentând dragostea, romantismul și angajamentul. Deși Taurii sunt adesea cunoscuți pentru părțile lor „aspre și dure”, ei sunt, de asemenea, romantici incurabili.

bijuterii safir - piatra norocoasa Taur
Vezi colecția de pandantive, bratari, inele, cercei safir de la Podoabele Mele.


10. PERIDOT


Peridotul este o piatră de naștere secundară a zodiei Taur foarte benefică pentru aceșt nativ. Puterea unică a acestui cristal verde-gălbui ajută la eliminarea caracteristicilor negative care te împiedică să ai o viață de vis. Cei născuți in zodia Taur pot avea credințe rigide, frică de schimbare și sentimente de gelozie. Odată ce au dobândit un nivel de confort, au tendința să se oprească din căutări și evoluție. Energia luminoasă a peridotului va încuraja o perspectivă mai optimistă. Te va ajuta să accepți schimbarea, care  este mai degrabă incitantă decât înfricoșătoare. De asemenea, peridotul te ajută în depășirea blocajelor emoționale, învățându-te lecția iertării.

bijuterii-peridot-piatra-norocoasa-taur
Vezi colecția de pandantive, bratari, inele, cercei peridot Podoabele Mele.


Piatra norocoasa Taur - gânduri finale 


Folosirea oricărei pietre norocoase a zodiei Taur vă îmbunătățește calitatea vieții în toate domeniile, dacă sunteți nascut(ă) în perioada 21 aprilie - 21 mai. Unele cristale vibrează la aceeași frecvență energetică ca și acest semn zodiacal, sporindu-i virtuțile și făcându-l să se simtă mai încrezător în forțele proprii. Nu există reguli atunci când încerci să alegi pietre semiprețioase pentru semnul tău zodiacal. Bazează-te pe intuiție. Ce cristale ți-au atras atenția, din lista celor zece pietre norocoase ale zodiei Taur prezentate mai sus? 
 

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!