Îți faci cont si primesti 10% inapoi în puncte de fidelitate la fiecare comandă + 5% reducere la prima comandă prin înscrierea la newsletter!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion

Din 23 octombrie până pe 21 noiembrie, Soarele se află în constelația Scorpion. Această periodă marchează sfârșitul recoltei, când zilele devin mai scurte și nopțile mai lungi. Este un moment care ne aduce în lumile mai întunecate ale subconștientului, ale vieții de apoi și ale ocultului, iar pietrele norocoase al zodiei Scorpion ne pot ajuta în acest sens.

CUPRINS
1.
Piatra Scorpion - trăsături generale 
2. Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion?
 2.1.  TOPAZ - piatra Scorpion principală
 2.2.  AGAT
 2.3.  UNAKIT
 2.4.  CUART FUMURIU
 2.5.  CITRIN
 2.6.  RUBIN
 2.7.  ACVAMARIN
 2.8.  GRANAT
 2.9.  OBSIDIAN
 2.10. SODALIT
3. Piatra norocoasa Scorpion - gânduri finale
 

Piatra Scorpion - trăsături generale

 
Scorpionul este cel mai misterios semn al zodiacului, guvernat de planeta Pluto. Este un personaj enigmatic, extrem de independent, care emană clasă și încredere. Fiind unul dintre cele mai ambițioase semne zodiacale, Scorpionul este un lider înnăscut și un strateg excelent. El este cunoscut pentru curaj, determinare și etica de lucru incredibile. Orice își pune in cap îndeplinește.

Nativii din zodia Scorpion sunt indivizi extrem de intuitivi care au o înclinație pentru a descoperi adevărul. Ei sunt anchetatori grozavi și vor afla informații secrete despre oricine, așa că nu încerca să le ascunzi ceva. Pe de altă parte, Scorpionii sunt prieteni și parteneri extrem de loiali, care iubesc autenticitatea.

În timp ce Scorpionii sunt oameni profunzi emoțional, care tânjesc după intimitate, ei tind să-și ascundă adevăratele sentimente din teama de a fi vulnerabili. Acest lucru le-a adus reputația de a fi misterioși. Pentru că prețuiesc onestitatea, pot fi neîncrezători în ceilalți. Natura lor posesivă și suspicioasă face dificilă formarea relațiilor de durată. 

Umbra Scorpionului se poate simți manipulatoare și răzbunătoare. Nu îl trădați niciodată sau s-ar putea să-i simțiți înțepătura letală! Energia Scorpionului aduce in prim plan tema morții și a renașterii, similar cu cea a păsării Phoenix. Intimitatea, pasiunea, puterea, afacerile, investițiile – toate sunt teme ale acestui semn zodiacal.  

Indiferent dacă ești născut(ă) în zodia Scorpion sau dacă dorești să lucrezi cu energia sa, cristalele te pot ajuta să navighezi mai ușor în apele intense, magice din perioada 23 octombrie - 21 noiembrie. Pietrele de naștere si cristalele semiprețioase te ajută să te folosești de energia hotărâtă a Scorpionului pentru a te debarasa de tiparele vechi, ascunse, care nu te mai servesc.

Află care sunt cele mai potrivite 10 cristale si pietre norocoase pentru zodia Scorpion in cele ce urmează. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre semnul astrologic al unui prieten care nu este născut în zodia Scorpion, consultă ghidul celor 12 pietre semipretioase ale zodiilor.

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti


Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion?


1.    TOPAZ - piatra Scorpion principală


Principala piatră de naștere a Scorpionilor născuți în luna octombrie este topazul albastru. Acest cristal, cu nuanța sa de un albastru infinit, evocă imaginea cerului și a apei, într-o perfectă comuniune cu natura. Piatra topaz poate ajuta la echilibrarea naturii Scorpionului de a fi mereu orientat spre acțiune. Astfel, nativul se asigură că nu alunecă în sentimente de copleșire. 

În plus, ca mai toate pietrele semipretioase albastre, topazul este simbolul clarității, al liniștii și al comunicării. Fiind asociat cu chakra gâtului (exprimarea), topazul albastru este ideal pentru a aduce blândețe în abordarea Scorpionilor, mai ales atunci când cuvintele lor “taie” în carne vie.

Bijuteriile cu topaz albastru și bijuteriile cu topaz galben ajută la îmbunătățirea relațiilor și îi împiedică pe Scorpioni să se lase pradă geloziei și posesivității.

bijuterii topaz albastru piatra norocoasa scorpion

 

2.    AGAT

 
Piatra agat este o mega potrivire pentru Scorpion, deoarece vine într-un milion de nuanțe din care poți să alegi. Agatul albastru are o nuanță încântătoare care servește la “înmuierea” marginilor dure ale unui Scorpion. 

Agatul Moss (cu aspect de mușchi natural) este conectat cu pământul și cu natura, aducând liniștea sufletească în viața emoțională intensă a Scorpionului. Agatul de foc arde cu forța optimismului, ajutând la combaterea întunericului în care tinde să se scufunde nativul din zodia Scorpion.

Mulți spun că agatul îi permite purtătorului să aleagă între prietenii adevărați și cei falși, ceea ce il va ajuta pe Scorpion să elimine suspiciunile.

bijuterii cu pietre agat pentru zodia Scorpion

Vezi colectia de bijuterii agat Podoabele Mele.


3. UNAKIT

 
Piatra semipretioasa unakit este ideală pentru Scorpion, deoarece este una dintre cele mai puternice pietre pentru vindecare. Radiază iubire, bunătate, compasiune, acceptare și ajută la păstrarea calmului în perioadele de stres emoțional. Atunci când devine manipulator și toxic in comportament, piatra norocoasa unakit ajută Scorpionul să fie mai răbdător, tolerant și blând cu ceilalți.

Ca și alte tipuri de jasp, unakitul este profund conectat la mama pământ. Această piatră de culoare roz-verde oferă împământare, te ajută să te simți echilibrat și pregătește corpul energetic pentru o vindecare emoțională profundă

Dezvoltă iubirea de sine și încurajează nativii să construiască relații sănătoase cu ei înșiși. Unakitul este una dintre cele mai bune pietre pentru a vindeca sentimentele de tristețe, durere și singurătate.

bijuterii unakit - piatra de nastere zodia scorpion

Vezi colecția de bijuterii cu piatra unakit Podoabele Mele.


4. CUART FUMURIU

Cuarțul fumuriu are caracteristici de relaxare mentală, ajutând persoanele născute in zodia Scorpion să atingă niveluri ridicate de concentrare. Îmbunătățește creativitatea și este un cristal care facilitează procesul de împământare, care alungă toate fricile. 

Cuartul fumuriu le aduce Scorpionilor puterea de curățare a fumului pentru a elimina energia negativă. Îi ajută să nu-și mai reprime emoțiile, aducând adevărul la lumină spre a fi vindecat. Cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți abilitățile psihice, cuartul fumuriu reconectează Scorpionul la intuiția sa. Îl încurajează să aibe încredere în instinctul său atunci când apar noi oportunități legate de pasiunile sale.

Scorpionii pot fi extrem de critici cu propria persoană, până la autodistrugere. Acesta este unul dintre cele mai bune cristale pentru ei, deoarece ajută la salvarea din fălcile înfrângerii. 


bijuterii cuart fumuriu zodia scorpion

Dacă te regăsești in descrierea de mai sus, poartă bijuterii cuart fumuriu Podoabele Mele pentru a-ți revigora calitățile legendare.


5. CITRIN

 
Încălzit de soare și îmbibat în vibrații plăcute, cristalul de citrin aduce optimism și bucurie în viața celor care îl poartă. Această piatră este perfectă pentru a ridica moralul Scorpionului și a-l aduce într-un loc de pozitivitate puternică.

Citrinul este făurit din dulceața vibrațiilor pure de vară. Această piatră caldă, strălucitoare îi ajută pe Scorpioni în curățarea chakrei plexului solar. Astfel, nivelurile de energie și încredere în forțele proprii sunt crescute, permițând nativilor să își ducă la bun sfârșit proiectele.

În plus, citrinul este unul dintre cele mai renumite cristale pentru prosperitate și success în afaceri. Acest lucru se potrivește foarte bine Scorpionilor atrași de puterea banilor, care lucrează adesea pe cont propriu. 

bijuterii cu piatra citrin pentru zodia scorpion

Descoperă colectia de bijuterii cu citrin Podoabele Mele.


6. RUBIN

 
Scorpionii nu duc lipsa de pasiune in viața lor, deoarece trăiesc la cote maxime momentele de intimitate. Flacăra strălucitoare a rubinului – piatra iubirii - ajută la ridicarea vibrației din planul fizic spre tărâmuri spirituale. De altfel, toate pietrele roșii șoptesc foc și vindecare sacră, fie că este vorba de rubin, granat sau jasp roșu. 

Pe lângă stimularea chi-ului interior, această piatră regală emană putere, protecție și autocontrol. Rubinul lucrează ușor cu energia ta pentru a te menține strălucitor și calm.

bijuterii cu piatra de nastere rubin pentru zodia scorpion

Descoperă colectia de bijuterii cu rubin Podoabele Mele.


7. ACVAMARIN

 
Ca semn de apă, Scorpionul rezonează cu energia calmă și blândă a cristalului de acvamarin. Știm cu totii cât de răzbunător poate fi un Scorpion când este călcat pe coadă, nu-I așa? Acvamarinul îi amintește de proprietățile înnăscute ale apei și îi dă puterea de a stinge focul alimentat de furie.

Acvamarinul este una dintre pietrele norocoase ale zodiei Scorpion și datorită proprietăților sale benefice în comunicare. Dacă se simt neînțelesi, acești nativi se închid emoțional și devin predispuși la temeri, îndoieli și anxietate. Acvamarinul previne acest lucru, întărind corpul interior și sporind încrederea. Astfel, Scorpionii vor comunca ușor și fără efort.

bijuterii pentru scorpion cu piatra acvamarin

Vezi colectia de bijuterii acvamarin Podoabele Mele.

 

8. GRANAT

 
Această piatră semiprețioasă menține senzualitatea, în timp ce dezvoltă legături emoționale mai puternice cu ceilalți. Se spune că razele roșii ale cristalului de granat ajung la inima Scorpionului și distrug zidurile de neîncredere și durere construite în timp.  

Bijuteriile cu granat încurajează sentimentele de bucurie, voință și speranță, iar culoarea sa aprinsă alungă oboseala și stimulează imaginația.

              

9. OBSIDIAN

 
Întunecat și visitor, obsidianul este o altă piatră de naștere a zodiei Scorpion. Acesta oferă odihnă și răgaz pentru ca Scorpionul să se relaxeze. Una dintre principalele pietre de împământare, Obsidianul oferă o mantie de protecție celor care au tendința de a se arunca înainte fără a verifica unde aterizează. 

De la entități și forțe întunecate până la gânduri negative, această piatră semiprețioasă le acoperă pe toate. De asemenea, îmbunătățește încrederea în sine, puterea personală și energia fizică, în timp ce reduce anxietatea.
cercei, inele, bratari, pandantive obsidian zodia Scorpion

Vezi colectia de inele, bratari, pandantive si cercei cu obsidian de la Podoabele Mele.

 

10. SODALIT

 
Cunoscută ca „Piatra armoniei”, sodalitul un cristal vindecător pentru Scorpion, datorită energiilor sale calmante. Promovează pacea, calmul și liniștea, echilibrând energia și ajutându-te să te simți aliniat și concentrat pe ceea ce este important în viața ta. 

De asemenea, piatra sodalit promovează gândirea rațională și îi ajută pe Scorpioni să facă o pauză de o clipă, înainte să se lase pradă unei reacții instinctive. 

Sodalitul este o piatră grozavă cu care să meditezi pentru a îmbunătăți luarea deciziilor. El este asociat cu onestitatea, claritatea și comunicare, datorită capacității sale de a deschide chakra gâtului. Astfel, ajută nativul Scorpion să-și traducă emoțiile intense în cuvinte, pe care ceilalți le pot înțelege și digera. 


bijuterii cu piatra norocoasa Scorpion - sodalit

Vezi colectia de cercei, inele, pandantive, bratari sodalit Podoabele Mele.


Piatra norocoasa Scorpion - gânduri finale


Cine nu s-ar putea îndrăgosti de un războinic curajos, cu o latură secretă și o fire loială și hotărâtă? Cu toate acestea, intensitatea emoțiilor pe care le trăiește Scorpionul poate fi insuportabilă. Sunt puțini cei care pot să îl înțeleagă, motiv pentru care rareori se destăinuie cuiva.

Cu ajutorul cristalelor și a pietrelor semiprețioase descrise în acest articol, Scorpionii pot respira ușurați. 

Cu care dintre pietrele norocoase ale constelației Scorpion rezonezi cel mai bine? Ce bijuterii cu pietre semipretioase ai vrea să mai adaugi la colecția ta?
 
Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!