Pentru comenzi mai mari de 200 lei >> COD 15% REDUCRE : IEPURAS15 >> In plus, primesti 10 % inapoi in puncte de fidelitate!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Din 23 septembrie până pe 22 octombrie Soarele parcurge zodia Balanței. În această perioadă a anului suntem concentrați mai mult decât oricând pe găsirea echilibrului. Este posibil să avem o dorință mai mare de pace și armonie în viața noastră. Suntem mai determinați să găsim un echilibru între muncă și viața personală. Este cel mai bun moment pentru a ne reevalua relațiile de prietenie și parteneriatele de afaceri, pentru a le elimina pe cele toxice. Pietrele norocoase ale zodiei Balanta ne pot ajuta in acest sens.

CUPRINS
1.
Piatra Balanta - trăsături ale zodiei  
2.
Care sunt cele 10 pietre și cristale norocoase ale zodiei Balanța?
   2.1. OPAL - piatra principală a zodiei Balanta
   2.2. LAPIS LAZULI
   2.3. SAFIR
   2.4. TURMALINA
   2.5. PIATRA LUNII
   2.6. LEPIDOLIT
   2.7. PREHNIT
   2.8. AMETIST
   2.9. CUART ROZ
   2.10. LABRADORIT
3. Piatra norocoasa Balanta - gânduri finale 
 

Piatra Balanta - trăsături ale zodiei 


Balanța este guvernată de planeta Venus (zeița iubirii și a frumuseții). Ca semn de aer, nativii acestei zodii (alături de Gemeni și Vărsător) sunt adesea gânditorii, comunicatorii și creatorii zodiacului.

Balanțele sunt persoane inteligente, pline de tact și diplomație, care caută armonie și echilibru în toate aspectele vieții lor. Sunt oameni sociabili, care se înțeleg cu aproape oricine și au capacitatea de a vedea aspectele pozitive și negative ale oricărei situații. Ei au un puternic simț al dreptății și sunt pacifiști înnăscuți.

Pe de altă parte, Balanțele pot fi indecise, critice și superficiale. Dorința lor de a se înconjura de lucruri frumoase poate duce la exces de îngăduință și judecată față de ceea ce percep ca fiind frumos/urât.

Unul dintre principalele puncte slabe ale Balanței este că tinde să fie pe placul oamenilor.Tânjește după armonie și urăște conflictele, așadar se va strădui să îi facă pe toți fericiți, mai puțin pe sine. Va petrece ore întregi cântărind argumentele pro și contra și se va lupta să ia o decizie.

Din fericire, pietrele și cristalele pot ajuta nativul din zodia Balanță să își perfecționeze trăsăturile și să își echilibreze stările emoționale, fizice și mentale. În timp ce aceste pietre norocoase au o afinitate specială pentru zodia Balanța, toată lumea poate beneficia de proprietățile lor în perioada 23 septembrie-22 octombrie.

Dacă ai conoștințe, prieteni sau membri ai familiei în alte semne zodiacale, află totul despre pietrele lor de naștere:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti


Care sunt cele 10 pietre și cristale norocoase ale zodiei Balanța?


1.    OPAL - piatra principală a zodiei Balanta 

Opalul este piatra de naștere principală pentru zodia Balanță și luna octombrie. De asemenea, se conectează cu energia pozitivă a lui Venus, planeta guvernatoare a Balanței. Dacă te străduiești să aduci armonia în viața ta, opalul este grozav pentru echilibrarea energiei yin-yang

Acest cristal îți poate oferi încrederea necesară pentru a lua decizii - o problemă comună pentru Balanțe. În plus, opalul răspunde bine sentimentelor de dragoste și pasiune. Dacă dorești să explorezi cele mai profunde sentimente de iubire și fericire într-o relație, poartă un pandantiv cu opal peste Chakra Inimii.

Se spune că opalul are puterea de a sprijini talentele înnăscute și creativitatea. Dacă simți un blocaj în energia ta creativă, opalul este piatra potrivită pentru tine. Acesta sporește spontaneitatea și inventivitatea. Opalul, cu jocul său fascinant de culori, de la alb lăptos, la portocaliu, verde, albastru, roșu, violet, galben poate fi o sursă bună de inspirație pentru Balanțe.

Un alt beneficiu al pietrei opal este că poate insufla încredere în sine. Luarea deciziilor va fi “ floare la ureche” cu o pereche de cercei cu opal, mai ales că Balanța este cunoscută datorită naturii sale ezitante. 

bijuterii cu opal pentru balanta
Vezi colectia de cercei, pandantive, bratari, inele cu opal Podoabele Mele.
 

2. LAPIS LAZULI


Lapis lazuli este una dintre cele mai importante pietre norocoase ale zodiei Balanța, care vine în sprijinul comunicării și a gândirii. Promovează înțelepciunea, creativitatea și ajută procesul de învățare, talente cu care nativul Balanță se poate mândri.

Această piatră albastră cu “praf de aur”, provenit din incluziuni de pirită, era considerată o piatră a regalității în Egiptul antic. Rezonând cu chakra celui de-al treilea ochi și cu cea a gâtului (centrii energetici asociați cu intuiția și cu exprimarea), lapis lazuli sporește claritatea gândirii, stimulează dorința de cunoaștere a Balanței și exprimarea sentimentelor.

Această piatră te învață importanța ascultării active și a comunicării autentice, ceea ce o face excelentă pentru profesori, artiști, creatori, cântăreți sau dansatori. Lapis lazuli ajută Balanța indecisă să se confrunte cu sinele (adevărul propriu) și să ia o hotărâre. O  învață să fie autentică, chiar dacă acest lucru poate duce la conflict și perturbarea echilibrului pe termen scurt.

bijuterii lapis lazuli zodia balanta

Vezi colectia de inele, bratari, cercei, pandantive lapis lazuli Podoabele Mele.


3. SAFIR


Piatra Neelam (safir) are o energie enormă, care poate pune capăt tuturor formelor de procrastinare sau inactivitate. Safirul albastru este o îndrumare astrologică pentru ca Balanțele să accepte disciplina, armonia și onestitatea, ținându-le departe de a căuta validare, simpatie și laude. Natura lor, care caută atenția și lucrurile luxoase (frumoase) le poate răpi Balanțelor pacea interioară și conexiunea cu sinele. 

Din fericire, safirul albastru poate învăța o Balanță să evite să “sară calul” în cheltuieli și să găsească valoarea interioară. Safirul natural pot aduce rezultate miraculoase în cariera, sănătatea și finanțele acestor nativi.

bijuterii cu safir piatra norocoasa balanta

Vezi colectia de inele, cercei, bratari, pandantive cu safir Podoabele Mele.


4. TURMALINA


Turmalina ajută Balanța să depășească modurile limitate de gândire și să înțeleagă conceptele înalte ale realității. Această piatră de naștere a Balanței ne amintește că toți suntem ființe de lumină și că putem intra cu ușurință în contact atât cu lumea fizică, cât și cu lumea spirituală. Privind astfel viața, avem o imagine mult mai clară a misiunii noastre pe Pământ.

Turmalina apare în aproape toate culorile. Poate fi bicoloră sau multicoloră, foarte rar incoloră. Are întotdeauna o strălucire sticloasă. Ea este asociată cu toți centrii energetici (chakre). Toate tipurile de turmalina vor deschide, curăța, energiza și echilibra acesti centri energetici. 

Energia Turmalinei este foarte puternică. Această piatră semipretioasa neutralizează blocajele energetice cauzate de stres și confuzie. Aduce pace și claritate.

 bijuterii turmalina zodia Balanta

Descoperă colecția de bijuterii cu turmalina Podoabele Mele.


5. PIATRA LUNII


Piatra lunii curcubeu este o piatră a noilor începuturi, a intuiției și a autodezvoltării. Funcționează cu chakrele coroanei și al treilea ochi pentru a stimula creativitatea, a îmbunătăți percepția și vederea interioară. Se spune că piatra lunii este una dintre cele mai bune pietre pentru fertilitate și pentru echilibrarea hormonilor feminini. 

Conexiunea sa cu luna și mareele ajută la sincronizarea ritmurilor energiei lunare cu ritmurile corpului feminin. Piatra lunii este piatra perfectă pentru Balanță, deoarece energiile sale sunt toate legate de armonie. Sprijină Balanța în eforturile sale de a rezolva problemele și de a menține echilibrul, oferindu-i cadou o bijuterie cu piatra lunii.

bijuterii cu piatra lunii zodia balanta

 

6. LEPIDOLIT


Cuvântul "lepidolit" (lepidos) în limba greacă inseamnă balanță. Lepidolitul este considerat una dintre cele mai bune pietre semipretioase pentru Balanță, ameliorând stresul, anxietatea, grijile și panica. Această piatră gri-liliac aduce o senzație profundă de calm, datorită sursei sale naturale de litiu, un mineral care se găsește adesea în medicamentele pentru vindecarea depresiei și a anxietății. 

Lepidolitul ajută la eliberarea tiparelor negative de autosabotaj, insecuritate și convingeri limitative. Încurajează independența emoțională și renunțarea la mentalitatea de victimă. Lucrând îndeaproape cu chakra inimii și al treilea ochi, această piatră liliachie face ordine în gânduri și vindecă nevoia de codependență prin creșterea stimei de sine. 

bijuterii cu piatra lepidolit pentru Balanta

Descoperă colecția de inele, cercei, bratari cu lepidolit de la Podoabele Mele.


7. PREHNIT

 
Conectat la plexul solar și chakra inimii, prehnitul este considerat o piatră a iubirii necondiționate, care te învață să fii în armonie cu tine și cu lumea din jurul tău. Nuanțele sale galbene și verzi trezesc puterea personală, încurajându-te să fii optimist(ă) și să pui suflet în tot ceea ce faci.

Această piatra a zodiei Balanta sporește sentimentul de cunoaștere interioară și te invită la energii calmante, pașnice și protectoare. Folosește-o pentru a te conecta cu sinele tău superior.

Piatra norocoasa prehnit ajută nativii din zodia Balanța să fie aliniați cu dorința sufletului lor și să își trăiască viața într-un mod autentic.

bijuterii piatra norocoasa balanta prehnit

Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari prehnit Podoabele Mele.

 

8. AMETIST


Ametistul este unul dintre cele mai puternice, eficiente și benefice cristale de vindecare pentru Balanțe. Acest tip de cuarț purpuriu, care în antichitate era purtat doar de către regalitate, elimină tensiunile acumulate în timpul zilei.

Ametistul stimulează capacitatea intelectuală, îți va oferi puterea de a face față schimbărilor și de a lua cele mai bune decizii. Este considerat o piatră semiprețioasă de protecție spirituală, care purifică câmpul energetic de vibrații negative. 

Piatra norocoasa ametistul are o frecvență de vibrație ridicată, fiind foarte utilă în timpul practicii meditative. Bijuteriile cu piatra ametist stimulează cel de-al treilea ochi (intuiția) și favorizează o mai bună înțelegere a propriilor sentimente. Nativul din zodia Balanță va fi învăluit într-un puternic scut de lumină. care îl va ajuta la stabilizarea emoției de frică, tristețe și vinovăție. 

bijuterii cu piatra norocoasa ametist pentru zodia Balanta

 

9. CUART ROZ


Cuarțul roz este o piatra norocoasă pentru Balanță, deoarece este considerat Piatra Iubirii Necondiționate. Acesta susține iubirea de sine, pacea interioară și relațiile.

Balanțele se simt adesea incomplete, mai ales atunci când nu se află într-o relație. Mulți nativi cred că au nevoie de un partener romantic pentru a se simți fericiți. Prin consolidarea valorii de sine, cuarțul roz te poate inspira să vezi frumusețea din tine. În timp ce relațiile pot fi minunate, iubirea de sine este calea către adevărata fericire.

In plus, cuarțul roz eliberează furia și resentimentele. El poate calma certurile și atrage o nouă iubire în viața ta. 

colectia de bijuterii cu piatra norocoasa cuart roz pentru Balanta

Vezi colectia de bijuterii cuart roz Podoabele Mele.


10. LABRADORIT


Labradoritul este o piatră semiprețioasă calmantă și intuitivă, la care Balanța poate apela pentru protecție în perioadele de haos. Eliberează anxietatea și calmează mintea de confuzie și tulburări. Cunoscut pentru minunatele sale irizații albastre, gri, verzi, labradoritul este o piatra a transformării. Acesta oferă putere în perioadele de adaptare, sprijinind Balanța in porcesul de schimbare.

Labradoritul ajută nativul Balanță să găsească puterea de a-și echilibra viața. Poate crește abilitățile psihice. Oferă o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă în realitate. Acest lucru te ajută să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărați și cum poți să îți îmbunătățești relațiile. 

Labradoritul este o piatră foarte puternică și protectoare. Îți permite să dobândești cunoștințe despre tine și să devii cea mai bună versiune a ta. Pe lângă faptul că te va cuceri prin reflexiile sale deosebite, reduce stresul și aduce pace. Acest efect calmant va ajuta Balanțele să elibereze negativitatea din viața lor. 

bijuterii-labradorit-piatra-norocasa-balanta
Vezi colectia de inele, cercei, pandantive, bratari labradorit Podoabele Mele.
 

Piatra norocoasa Balanta - gânduri finale


Frumoasă și echilibrată, Balanța este dornică de prosperitate pentru ea și pentru toți cunoscuții. Cine nu s-ar îndrăgosti de o ființă atât de bună? Balanțele, din adâncul sufletului lor, împărtășesc dragostea și armonia cu toți cei dragi. Aceste calități rare și regale, cu siguranță ar trebui încurajate să iasă la suprafață.

În același timp, Balanța trebuie să își amintească de sine. Din nevoia de conectare și iubire, s-a obișnuit să se definească prin intermediul relațiilor și să se preocupe de nevoile celorlalți mai mult decât de ale sale.

Pietrele norocoase ale zodiei Balanta ne amintesc că și noi merităm iubirea și compasiunea. Nu te sfii să te bucuri de propria frumusețe și să-ți lași vocea să fie auzită.

Care este piatra ta de naștere favorită? Ce alte bijuterii pietre semipretioase ai in colecția ta?
Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!