Pentru comenzi mai mari de 200 lei >> COD 15% REDUCRE : IEPURAS15 >> In plus, primesti 10 % inapoi in puncte de fidelitate!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Fecioara este al șaselea semn zodiacal, guvernând persoanele născute între 23 august - 22 septembrie. Fiecare dintre cele douăsprezece semne de pe harta zodiacală răspunde la o piatră norocoasă diferită, pe care oamenii o numesc piatra de naștere a zodiei lor. Deși există mai multe pietre pretioase si semipretioase ale zodiilor, principala piatră de naștere a zodiei Fecioara este safirul albastru. 

CUPRINS
1.
Piatra Fecioara - trasaturi ale zodiei  
2. Care sunt cele mai bune 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara?
  2.1. SAFIRUL ALBASTRU – piatra principală a zodiei Fecioara
  2.2. CARNEOL
  2.3. PERIDOT
  2.4. CITRIN
  2.5. AMETIST
  2.6. LAPIS-LAZULI
  2.7. ONIX
  2.8. JASP-ROSU
  2.9. JAD-VERDE
  2.10. AMAZONIT
3. Piatra norocoasa Fecioara - gânduri finale 


Piatra Fecioara - trasaturi ale zodiei


Nativii acestei zodii sunt guvernați de planeta Mercur, responsabilă cu arta comunicării și cu abilitățile intelectuale. Fiind un semn zodiacal de Pâmânt, Fecioarele sunt realiste, pragmatice și vor găsi adesea conexiunea spirituală în natură. Mereu centrate pe a-i ajuta pe ceilalți, acest lucru le conferă un atu la locul de muncă și printre prieteni. Uneori, însă, se vor sacrifica pe sine și nevoile proprii deoarece nu știu să spună NU persoanelor dragi.

Nu le place să fie în centrul atenției, așadar rareori vor vorbi despre ideile și aspirațiile lor. Atenția la detaliu și talentul de a rezolva problemele printr-o analiză profundă poate avea două tăișuri: o parte pozitivă, prin care vor duce la bun sfârșit orice activitate și o latură negativă, prin care simțul lor critic se transformă în nevoia de perfecțiune.

Cristalele vindecătoare pot spori trăsăturile pozitive ale nativilor din zodia Fecioară și le pot echilibra pe cele mai puțin dorite. Am ales zece pietre norocoase pentru zodia Fecioară, care vă vor face drumul spre atingerea obiectivelor mai plăcut și mai ușor. 

Nu te-ai născut sub semnul Fecioarei? Află totul despre pietrele de naștere ale celorlate zodii:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti


Care sunt cele mai bune 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara?
 

1. SAFIRUL ALBASTRU – piatra principală a zodiei Fecioara

 
Simbolizând longevitatea, inocența, onestitatea și sănătatea, safirele albastre poartă proprietățile pentru care nativii zodiei Fecioară sunt atât de renumiți: timiditate, voința puternică, înțelepciune, hărnicie, grija față de semeni. Extrase din adâncul pământului, pietrele prețioase de safir sunt accesoriile perfecte pentru Fecioarele de orice vârstă, religie sau sistem de credință.
 
Safirul este un cristal strălucitor, de un albastru intens, care a fost mult timp asociat cu regalitatea și loialitatea, în diverse culturi (vezi inelul de logodnă cu safir și diamante al prințesei Diana). Safirul, cu nuanțele sale albastre oceanice, este un simbol universal pentru sinceritate, puritate și adevăr, trăsături cu care nativii zodiei Fecioară se pot mândri de cele mai multe ori. Se spune că purtarea unei bijuterii cu safir , dăruită de o persoană dragă, aduce cu sine o legătură veșnică și un atașament profund între cei doi parteneri. 

bijuterii cu safir pentru zodia Fecioara

Când vine vorba de energia cristalelor și de rezultatele pe care le poți obține cu ajutorul acestora, safirele albastre sunt cele mai puternice și mai rapide dintre toate gemele existente. Să nu uităm, că reprezintă cea mai de temut planetă – Saturn. Se spune că piatra de naștere a lunii septembrie - safirul - poate să aducă prosperitate sau poate să distrugă viața celui/celei care o poartă. 

În timp ce nuanțele superbe de albastru ale safirului l-au adus în centrul atenției pietrelor de naștere ale zodiei Fecioara, există alte câteva cristale deosebite, care merită să fie menționate în continuare.
 

2. CARNEOLUL 


De multe ori, nativii din zodia Fecioară se pot pierde în gânduri nesfârșite. Analiza detaliată orientată spre rezolvarea problemelor îi ține ocupați în planul mental. Ei sunt percepuți de cei din jur, pe bune dreptate, ca fiind liniștiți și contemplativi.

Carneolul, această piatră semiprețioasă portocalie asociată cu energia Focului, este mereu gata să reaprindă flacăra pasiunii în viața Fecioarelor. Va oferi nativilor un sentiment de căldură interioară stimulatoare. Poate fi vorba de uitarea grijilor pe moment și ieșirea la o întâlnire romantică sau aducerea în prim plan a unei pasiuni vechi.

Bijuteriile cu carneol oferă un sprijin magnific in dezvoltarea creativității, a încrederii în sine și a motivației de a-ți urma visul, lucruri de care Fecioara se poate folosi, mai ales atunci când se preocupă mai mult de ceilalți decât de sine.

A-ți dori lucrurile perfecte poate fi un lucru pozitiv atunci când te împinge să muncești din greu și să reușești, dar poate duce și la nemulțumire și la a fi mai dur cu tine însuți decât este necesar. 

bijuterii cu carneol pentru Zodia Fecioara

 

3. PERIDOT


Guvernati de Mercur, nativii Fecioară sunt gânditori critici. Această înclinație pentru rezolvarea problemelor poate duce la o tendință de a gândi prea mult și a-i judeca aspru pe cei din jur. Fecioarele ar putea lua o pauză de la dialogul interior și de la logică, lăsându-se purtate în spațiul inimii și al compasiunii.

Aici intervine sprijinul pietrei peridot, cunoscută pentru latura sa jucăușă, plină de compasiune. Descoperit în Egipt, unde era numit “piatra soarelui,” peridotul este mereu gata să încurajeze inima Fecioarei să se deschidă spre iubire. Pe lângă diamant, peridotul este singura gemă care se formează mai adânc decât scoarța terestră, la aproape 30-80 km în interiorul Pământului. Mișcarea plăcilor tectonice și/sau activitatea vulcanică aduce piatra prețioasă verde la suprafața Pământului, permițând extragerea și prelucrarea acesteia în cadrul minunatelor bijuterii cu peridot.

bijuterii cu piatra norocoasa peridot pentru zodia Fecioara
 

4.CITRIN

 
Acest semn de pământ este de încredere și înțelege exact cum să-și ia în serios responsabilitățile. Dacă vrei să termini o treabă, Fecioara este cea la care trebuie să apelezi. Angajamentul față de sarcina pe care o desfășoară și natura lor caldă transformă nativul Fecioară într-un prieten de nădejde, pe care te poți baza. 

Logica lor și abordarea simplă sunt întotdeauna binevenite în lumea rezolvării problemelor, atunci când nu ating cotele ridicate ale perfecționalismului. Sigur, uneori perfecționismul este o forță motrice glorioasă pentru a trăi în lumina deplină a intenției tale, dar alteori te poate împiedica să fii recunoscător pentru ceea ce ai și să te bucuri de viață.

Citrinul, cu natura sa însorită și strălucitoare te invită să vezi mereu pozitivul și jumătatea plină a paharului. Numit și "piatra succesului" sau "piatra comerciantului", acesta este asociat cu prosperitatea și succesul în afaceri. Vezi colecția de bijuterii cu pietre citrin a magazinului Podoabele Mele.

bijuterii cu piatra norocoasa citrin pentru zodia Fecioara

 

5. AMETIST


Ametistul este, de asemenea, o piatra norocoasa a zodiei Fecioară, care ajută la eliminarea stresului și conectarea cu intuiția.  Fecioarele ar putea învăța să aibă mai multă încredere în instinctele lor și în conexiunea cu planul spiritual, fără să-și mai facă atâtea griji. Această varietate de cuarț atât de îndrăgită elimină fricile și anxietatea cu care Fecioarele se confruntă pe parcursul îndeplinirii sarcinilor. Astfel, nativii acestei zodii vor putea mai ușor să accepte ceea ce nu pot schimba.

Atunci când poartă bijuterii cu piatra ametist, Fecioara învață să se iubească pe sine mai mult și să își îmbrățișeze unicitatea. Nu întâmplător, cuarțul purpuriu este numit și piatra Sfântului Valentin, fiind asociat cu luna februarie și cu iubirea romantică. Ametistul este un cristal protector al relațiilor de dragoste, care încep întotdeauna cu iubirea de sine, nu-i așa dragă Fecioară?

bijuterii cu piatra norocoasa ametist pentru Fecioare

 

6. LAPIS LAZULI

 
O altă piatră norocoasă a zodiei Fecioară este lapis lazuli, piatra albastră a comunicării, intelepciunii și a adevărului. Lapis Lazuli îmbunătățește conștientizarea de sine, ceea ce îi aduce un mare beneficiu nativului din zodia Fecioară. Reușind să te cunoști pe tine și asculțăndu-ți propriile nevoi, îi vei putea ajuta pe alții mai bine, deoarece vei avea rezervorul plin.

Cu ajutorul pietrei semipretioase lapis lazuli, Fecioara timidă și retrasă se simte mai confortabil să-și exprime sentimentele și să le arate celorlalți cine este cu adevărat. Poartă bijuterii cu piatra lapis lazuli atunci când ai un discurs important, un interviu sau o întâlnire în care vrei să comunici cu ușurință ideile.

bijuterii cu piatra de nastere lapis lazuli zodia Fecioara

 

7. ONIX


Onixul este asociat cu energia Pâmântului, la fel ca zodia Fecioară. Nu numai că va impulsiona Fecioara să își urmeze visurile, dar o va și proteja în călătoria sa. Este o piatră ideală pentru împământare, pentru manifestarea puterii interioare și eliminarea fricilor de orice fel. Este exact ce are nevoie o Fecioară când se confruntă cu situații dificile, pentru a o ajuta să depășească blocajele. Vezi colecția de bijuterii cu piatra onix și alege-ți preferata.

bijuterii cu piatra onix - pietre norocoase Fecioara

 

8. JASP ROȘU


Jaspul rosu este excelent pentru a ajuta o Fecioară preocupată să rezolve problemele într-un ritm rapid. Această piatră poartă energia focului și aduce un plus de vitalitate Fecioarei, când trece printr-o perioadă letargică. În plus, nimănui nu-I strică un aport de pasiune și creativitate in viața personală, nu-i așa?

Jaspul Roșu stimulează cele trei chakre inferioare, în special chakra rădăcină. Bijuteriile cu jasp rosu ajută Fecioara să se conecteze cu elementul Pământ si o încurajează să se bucure de momentul prezent. 

bijuterii cu pietre jasp rosu zodia Fecioara

 

9. JAD VERDE


Jadul Verde este o piatră de naștere populară pentru cei născuți sub semnul Fecioarei și al recoltei. Îi încurajează pe toți cei care îl poartă să-și asume responsabilitatea pentru fericirea lor. Îți reamintește că ai ajuns acolo unde ești prin propriile tale acțiuni – sau inacțiuni – și că acceptând asta, îți poți schimba viitorul. Jadul verde îți oferă controlul asupra destinului tău. 

O piatră grozavă de studiu, jadul verde este una dintre pietrele norocoase ale zodiei Fecioară, deoarece energia sa potențează trăsăturile pozitive ale acestor nativi. Le sporește atenția la detalii, ascuțindu-le ochiul critic. Obiectivele personale devin mai clare și accelerează procesul de manifestare. 

Acest cristal semipretios este grozav pentru a vă multiplica finanțele. Energia sa atrage aura oportunității. Unii o numesc noroc, alții spun că norocul ți-l faci cu mâna ta. În cazul Fecioarei, este valabilă afirmația din urmă. Muncitoare și focusată pe obiective, Fecioara poate purta bijuterii cu jad verde pentru îndeplinirea visurilor sale.


 


10. AMAZONIT


Amazonitul este asociat cu calmarea spiritului și a sufletului. Ajută la echilibrarea stării emoționale a Fecioarei, ajutând-o să accepte că nu fiecare lucru trebuie să fie perfect. Energiile liniștitoare ale amazonitului permit nativilor din zodia Fecioara să elibereze orice temeri sau griji, astfel încât să poată duce sarcinile la bun sfârșit.

Amazonitul stimulează energiile din chakra inimii și a gâtului. Astfel, le permite Fecioarelor să-și înțeleagă mai bine emoțiile și să cultive un sentiment mai puternic de iubire de sine și compasiune. De asemenea, va ajuta nativii născuți sub acest semn zodiacal să se deschidă spre lume și să exprime cu ușurință ceea ce gândesc și simt. 

Adevărul tău interior este ceea ce lumea își dorește de la tine, dragă Fecioară, așa că lucrează cu beneficiile pietrei de naștere amazonit pentru a putea împărtăși mai bine ideile, credințele și emoțiile tale. Descoperă colecția de bijuterii cu pietre amazonit selectate pentru zodia Fecioară.

bijuterii cu piatra amazonit pentru Fecioara
 

Piatra norocoasa Fecioara - gânduri finale


Dacă ești născut(ă) in zodia Fecioară, perioada în care Soarele este în zodia ta (23 august - 22 septembrie) poate fi o provocare sau o binecuvântare pentru tine, în funcție de situația ta actuală. Dacă vrei să profiti la maximum de această perioadă și pe tot parcursul anului, pietrele și cristalele norocoase ale Fecioarei prezentate în acest articol te pot ajuta cu obiectivele tale personale.

În timp ce acestea sunt pietrele de naștere ale zodiei Fecioara, toată lumea poate beneficia de ele la sfarsit de vară, început de toamnă. Chiar dacă semnul tău zodiacal nu este Fecioara, aceste pietre și cristale semiprețioase sunt în mod special adaptate la energia zodiacală a Fecioarei. Ca atare, sunt potrivite pentru oricine dorește să beneficieze de trăsăturile pozitive ale acestui semn zodiacal și să vindece unele dintre aspectele negative care ar putea ieși la iveală în această perioadă.

Care este piatra norocoasa a zodiei Fecioara care te atrage cel mai mult? Ce bijuterii cu pietre semipretioase ai vrea să mai adaugi la colecția ta?
 
Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!