Îți faci cont si primesti 10% inapoi în puncte de fidelitate la fiecare comandă + 5% reducere la prima comandă prin înscrierea la newsletter!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator

Pentru a-și atinge obiectivele mai repede, Vărsătorii pot beneficia de pe urma purtării anumitor bijuterii cu pietre prețioase si semiprețioase. Este important de menționat că cele zece pietre ale zodiei Varsator prezentate în acest articol sunt considerate simbolice și nu au o bază științifică. Este, totuși, posibil ca purtarea sau posesia acestora să aibă un impact pozitiv asupra stării de spirit și a percepției nativului.

CUPRINS
1.
Piatra Varsator - trasaturi generale
2. Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator?
   2.1. Ametist - Piatra principala a zodiei Varsator
   2.2. Granat
   2.3. Chihlimbar
   2.4. Onix
   2.5. Labradorit
   2.6. Lapis Lazuli
   2.7. Turcoaz
   2.8. Piatra Lunii
   2.9. Agat
   2.10. Cuart roz
3. Piatra zodia Varsator - gânduri finale

 

Piatra Varsator - trasaturi generale

 

Vărsătorul este un semn zodiacal de Aer (alături de Gemeni și Balanță) guvernat de planetele Uranus și Saturn – planeta karmei și a învățăturii. Persoanele născute în acest semn zodiacal (21 ianuarie – 18 februarie) sunt adesea descrise ca fiind inteligente, independente, originale, vizionare și dedicate unor cauze sociale. Zodia Varsator marchează începutul anului, aducând cu ea vânturile schimbării. Simbolul Vărsătorului este Purtătorul de Apă, care semnifică spălarea trecutului pentru a aduce un nou viitor. Apa reprezintă viața și hrana spirituală revărsată asupra lumii, care curăță trecutul, făcând loc pentru un început proaspăt.  Tot așa, pietrele norocoase ale zodiei Varsator ne inspiră să începem proiecte noi și ne sprijină să ne transformăm viețile în bine.

Nativii care s-au născut când Soarele era in zodia Vărsător sunt revoluționari și autentici. Ei sunt marii vizionari ai lumii. Perspicace, cu o gândire progresistă și cu dragoste pentru libertate și dreptate pentru toți – sunt mereu pregătiți să ajute la schimbarea lumii în bine. Vărsătorii sunt imprevizibili, rebeli și originali. Ei visează mereu la viitor, își fac planuri și sunt gata să schimbe lumea. Gândirea lor este, de obicei, cu mult înaintea tuturor, ceea ce îi poate determina să se simtă ca niște străini, în timp ce așteaptă ca ceilalți să-i ajungă din urmă.

Pe măsură ce “cuceresc” noi teritorii, Vărsătorii pot deveni, însă, epuizați și dezechilibrati, deoarece dau prea mult din ei înșiși. Le place să exploreze idei și teorii noi, preluând adesea conducerea în discuții. Vărsătorii sunt cunoscuți pentru altruismul și generozitatea lor, căutând mereu modalități de a-i ajuta pe cei din jur.
În relații, ei pot fi parteneri loiali și devotați, care vor fi alături de cei dragi în orice situație.

O piatra Varsator îi vor ajuta pe acești nativi să își depășească slăbiciunile. De exemplu, atunci când tind să fie excesiv de analitici și critici sau când se detașează emoțional de tot ce îi înconjoară, cristalele pot fi de un real ajutor. Am ales cele mai bune zece pietre prețioase și semiprețioase pentru Vărsătorii care caută să-și îmbunătățească comunicarea, să-și calmeze stările de nervozitate și să se conecteze în mod autentic cu cei pe care îi iubesc. 

Nu eșți născut(ă) în zodia Varsator? Consultă ghidul de pietre semiprețioase si pretioase ale zodiilor. Află mai multe despre pietrele semipretioase ale zodiei tale sau ale unei persoane dragi:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti

 

Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator?

 

1.    Ametist - Piatra principala a zodiei Varsator

 

Ametistul este piatra principală a nativilor Varsator născuți în luna februarie. Culoarea rară a acestei pietre purpurii a fost apreciată de antici și este infuzată de energia planetei Uranus. Ametistul este o piatră spirituală conectată cu chakra coroanei și a celui de-al treilea ochi. Adesea în combinație cu lapis lazuli, piatra adevărului și a comunicării, ametistul permite ascultarea intuiției și conectarea cu sinele superior. 

În plus,
piatra ametist este cunoscută pentru proprietatea sa de a relaxa și a liniști mintea. Exact ce are nevoie mintea Vărsătorului cuprinsă de gânduri, nu-i așa? Datorită influenței planetei Uranus, Vărsătorul ar putea fi predispus la sentimente de nervozitate, iar ametistul ajută la controlul schimbărilor de dispoziție și la stabilizarea emoțiilor.

Plină de energie vindecătoare, piatra Sfântului Valentin (cum mai este numit ametistul) atrage iubire și echilibru în viața Varsatorului preocupat de proiecte intelectuale. Cristalul de ametist poate oferi protecție și stabilitate emoțională într-o relație. Din acest motiv, ametistul este considerat și o piatră de protecție a iubirii. 

Inele, cercei, bratari cu ametist piatra varsator
Vezi colecția de
Inele, cercei, pandantive, bratari cu ametist Podoabele Mele.


2.    Granat

 

Granatul roșu pare să strălucească cu încredere, făcându-l piatra Varsatorilor cu numărul unu, a celor născuți în luna ianuarie. O flacără pâlpâitoare care încălzește inima iernii, se spune că Granatul este un simbol al puterii, pasiunii și al vitalității

Granatul este, de asemenea, cunoscut ca fiind piatra angajamentului. Când vorbim despre angajament, nu ne referim doar la relații, ci și la angajamentul față de planuri, visuri și față de sine. Nu de puține ori, Vărsătorul iubitor de libertate și focusat pe problemele societății se confruntă cu problema finalizării proiectelor începute și uită de sine. 

Atunci când sunt percepuți reci și distanți, granatul poate aprinde focul interior. Această piatră semiprețioasă este cunoscută pentru creșterea energiei. Din punct de vedere emoțional, ajută la construirea încrederii în sine a Vărsătorului și la eliminarea negativității cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

inele, cercei, pandantive, bratari cu granat pentru varsatori

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu granat Podoabele Mele.


3.    Chihlimbar


Un „cristal” protector (deși este de fapt rășină de copac fosilizată!), ideal pentru noile începuturi, chihlimbarul transformă energia negativă și aduce stabilitate emoțională și vindecare Vărsătorului. Chihlimbarul este conectat la chakra sacrală și a plexului solar și ajută la insuflarea încrederii și a determinării. După cum am menționat, Varsatorul se poate lupta uneori cu angajamentul, așa că “aurul mărilor” (cum mai este numit chihlimbarul) este un sprijin divin în aceste situații.

inele, cercei, coliere, bratari, pandantive chihlimbar zodia Varsator

Vezi colecția de
Inele, cercei, pandantive, bratari cu chihlimbar Podoabele Mele.


4.    Onix

 

Onixul negru este o altă piatră norocoasă a zodiei Varsator, care ajută la împământare, echilibrare și atingerea obiectivelor. Acesta promovează puterea emoțională, ajutându-i pe Vărsători să nu-și mai “îmbutelieze” emoțiile, să reducă îndoielile de sine și să-și înfrunte temerile. Energia pietrei onix servește, de asemenea, la reducerea stresului și la îmbunătățirea procesului decizional. 

inele, cercei, pandantive, bratari piatra onix zodia Varsator

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu onix Podoabele Mele.


5.    Labradorit

 

Labradoritul trezește spiritul și ajută semnul solar Varsator să-și îmbunătățească conexiunea cu lumina divină. Acest lucru le va susține calitățile vizionare, echilibrând inspirația cu perspicacitatea. Labradoritul este piatra Varsatorului, care poartă o combinație de energie de apă și de foc, completând excelent trăsăturile de aer ale acestui nativ.  În plus, labradoritul este cunoscut ca “piatra transformării”, fiind de un real ajutor unui vizionar, cum este Vărsătorul, în procesul de schimbare a societății în bine.

inele, cercei, bratari, pandantive piatra varsator labradorit

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu labradorit Podoabele Mele.


6.    Lapis Lazuli
 

Se știe că lapis lazuli este piatra adevărului și a comunicării, fiind conectată cu chakra gâtului. Ce poate fi mai potrivit pentru Vărsătorul care este mereu în căutarea dreptății? 

Lapis lazuli are puteri mari de curățare a sufletului de emoțiile negative și eliberează tensiunea și grijile. În special pentru femeile Varsator, lapis lazuli este o piatra semipretioasa grozavă, deoarece le va stimula înțelepciunea și creativitatea. Strâns conectată cu Saturn, planeta Karmei si a învățăturii, aceasta este piatra prețioasă perfectă de purtat atunci când Vărsătorul are nevoie de sprijin în a-și exprima ideile și a-și duce la bun sfârșit planurile.

cercei, inele, bratari, pandantive lapis lazuli zodia Varsator

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu lapis lazuli Podoabele Mele.


7.    Turcoaz

 

Cauți o piatra norocoasa a zodiei Varsator care să calmeze “gălăgia” produsă de mulțimea de gânduri din mintea ta? Turcoazul este piatra potrivită pentru tine! Strălucitor, în nuanțe blânde de albastru și verde, cu vinișoare de cupru pe alocuri, turcoazul este una dintre cele mai vechi pietre vindecătoare din istorie. Folosit de amerindieni pentru a se proteja de pericole și a se conecta cu cerul, marea și pământul (vezi culorile pietrei), turcoazul poate fi util nativului Vărsător în a înțelege mai bine tainele vieții.

inele, cercei, pandantive, bratari piatra turcoaz zodia Varsator

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu turcoaz Podoabele Mele.


8.    Piatra Lunii
 

Nativii din zodia Varsator se pot detașa adesea de emoțiile lor, ceea ce face ca piatra lunii să fie unul dintre cele mai bune cristale pentru Vărsători. Îi ajută să intre în contact cu emoțiile lor și să își asculte intuiția, fără a se mai simți izolați și neînțeleși. În plus, piatra lunii calmează mintea ocupată, ameliorează stresul și alungă insomnia. 

Acest cristal al zodiei Varsator  se conectează la ciclul lunar și la energia feminină, ajutându-i pe nativi să “curgă” odată cu schimbarea anotimpurilor vieții. Când zboară sus de tot, în dorința lor de a îmbrățișa pe deplin libertatea, Vărsătorii pot deveni frustrați de limitările și regulile impuse de societate. Piatra lunii îi învață să respecte și să rămână încrezători pe parcursul ciclurilor schimbării, în același mod în care luna crește și descrește pe cer noapte de noapte. 

inele, cercei, pandantive, bratari piatra lunii zodia Varsator

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu piatra lunii Podoabele Mele.



9.    Agat
 

Agatul este o altă piatră semiprețioasă norocoasă pentru zodia Varsator. Acesta se prezintă în nuanțe nesfârșite și este dedicat călătoriilor interioare. Pietrele de agat aduc o sferă nesfârșită de energie vindecătoare tuturor Vărsătorilor. 
 

Cunoscută mai ales pentru creșterea încrederii în sine, soluționarea analitică a problemelor, menținerea echilibrului și conectarea la realitate, această piatră prețioasă dezvoltă trăsăturile naturale ale Vărsătorilor. Agatul este excelent pentru creșterea nivelului de energie și a metabolismului. Din punct de vedere emoțional, încurajează luarea deciziilor rapide și asumarea responsabilității. 

 

Dacă ești născut(ă) in zodia Vasator, poți purta agat mexican dantelat, combinat cu agat Botswana sau agat moss (cu aspect de mușchi de copac natural)  pentru a profita la maximum de aceste pietre zodiacale.


cercei, inele, pandantive, bratari cu agat pentru Varsator

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cu agat Podoabele Mele.


10.    Cuarț roz
 

Cuarțul roz este o piatră iubitoare, care sprijină compasiunea de care Vărsătorii au nevoie în eforturile lor umanitare. De asemenea, îi ajută să își asculte propriilor nevoi, de care pot uita atunci când sunt ocupați să-i servească pe alții. 

Când se simt detașați de emoțiile lor, cuarțul roz poate “încălzi” sufletele Varsatorilor. Acesta promovează un sentiment profund de autoacceptare, încredere și recunoștință pentru felul în care sunt lucrurile acum. În plus, cuarțul roz curăță vechile tipare negative pentru a face loc noului.


cercei, inele, pandantive, bratari cuart roz

Vezi colecția de Inele, cercei, pandantive, bratari cuart roz Podoabele Mele.
 

Piatra zodia Varsator - ganduri finale


Vărsătorii sunt apărători ai adevărului, dreptății și libertății. Urăsc să fie blocați și le place să îmbrățișeze o viață plină de prieteni. De la călătorii, la dans și conversații profunde despre ideologii și țeluri înalte, Vărsătorul apreciază viața bună și este o companie îndrăgită de cei din jur. 

Pietrele norocoase ale zodiei Varsator sunt strălucitoare și tenace, alese pentru a susține toate aceaste aspecte ale vieții menționate mai sus. Vărsătorii ar trebui să experimenteze cu diferite pietre și să le aleagă pe acelea cu care rezonează cel mai bine. În cele din urmă, conexiunea personală cu un cristal este importantă pentru a obține beneficiile sale energetice.

Ai cunoscut Varsatori  care se potrivesc descrierii din acest articol? Care piatra Varsator crezi că va aduce o lumină echilibrată purtătorului de apă? 

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!