• Intra in cont
  • 0770773239
  • Favorite
  • 0 0,00

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac

Terapia cu pietre semiprețioase și prețioase este tot mai apreciată în ziua de astăzi pentru beneficiile sale. Nu numai că îi ajută pe oameni să acceseze energii pozitive pentru evoluția lor, ci le conferă o starea de bine. În acest articol vei afla care sunt cele mai potrivite pietre norocoase pentru zodia Rac.

Racul este al patrulea semn zodiacal din astrologie (22 iunie-22 iulie) și este guvernat de Lună. Cunoscut a fi extrem de loial, romantic, devotat, plin de compasiune, hrănitor și creativ, Racul este un semn zodiacal asociat cu elementul apă. Numit și „Mama Zodiacului”, nativul Rac îi îngijește pe ceilalți fără a pretinde nimic în schimb. Intuiește cel mai bine nevoile prietenilor apropiați și a membrilor familiei, surprinzăndu-i cu cadouri și servicii, care să le facă viața mai frumoasă. Capricios din fire și sensibil, Racul suferă de multe ori deoarece este rănit fără voie de cei dragi.

 

Care este piatra norocoasă principală a zodiei Rac?

 

 

Rubinul este piatra de naștere a lunii iulie și se spune că aduce noroc nativilor din zodia Rac. Rubinul, una dintre cele 12 pietre de pe pieptarul lui Aaron , este guvernat de Soare, fiind încărcat cu energie masculină. Datorită legăturii cosmice strânse dintre Soare și Lună, rubinul, cu strălucirea sa roșie intensă, este capabil să aducă echilibru în viața Racilor. Asociat cu pasiunea, puterea și curajul, rubinul va ajuta Racul să fie ferm pe poziție, mai ales când acțiunile îi sunt încetinite de intensitatea trăirilor interioare. În plus, îi va da curaj să iasă din cochilia sa, să își depășească vulnerabilitatea emoțională și natura selenară, așa cum Soarele ia locul Lunii pe cer, într-un dans ciclic noapte-zi.
 

bijuterii cu rubin zodia Rac

Descoperă colecția de bijuterii cu rubin


Ce alte pietre sunt benefice pentru Rac?

 

 

Piatra Lunii

 

Strălucirea magică a Pietrei Lunii este o potrivire fascinantă pentru zodia Rac. Această piatră luminează adevărul și ajută la aprofundarea intuiției, la ghidarea drumului. Ce altă piatră norocoasă pentru zodia Rac poate fi mai potrivită decât cea asociată cu energia astrului care îi guvernează?   Aflați mai multe despre semnificația pietrei lunii.

bijuterii cu piatra lunii pentru Rac

Descoperă colecția de bijuterii cu piatra luniiCuart roz

 

 

Unul dintre cele mai blânde cristale pentru echilibrarea chakrei inimii este cuarțul roz. El aduce compasiune, vindecare și iubire necondiționată față de sine și ceilalți. Sună cunoscut? Piatra cuarțul roz se potrivește cu natura grijulie a nativului din zodia Rac, care deseori se sacrifică pe sine pentru confortul celor dragi. Purtând bijuterii cu cuart roz, Racul va putea să îsi dozeze mai bine iubirea și să întoarcă o parte din ea spre sine. Pe lângă stimularea acestui flux minunat de compasiune și trimiterea lui acolo unde este nevoie, cuarțul roz reduce autocompătimirea și nehotărârea bazată pe frică, cu care deseori se confruntă nativul Rac.

bijuterii cuart roz pentru zodia Rac
Descoperă colecția de bijuterii cu cuart roz

 

Perla

 

Frumusețea luminoasă a Perlei se conectează imediat la elementul de apă al Racului. Aceste sfere strălucitoare, găsite adesea pe fundul mării, sunt un simbol al purității, sincerității, dar și a suferinței și a sacrificiului. Pentru a da naștere frumoaselor perle, scoica trecece printr-un proces de suferință. De la firul de praf care o pătrunde, ea va dezvolta un sistem de apărare împotriva "invadatorilor", cu care se va lupta 2-5 ani până când prețioasa perla este finalizată. Este astfel o metaforă prețioasă care rezonează cu natura sensibilă a Racului, care deseori suferă din cauză ca nu primește de la cei dragi dragostea pe care o oferă. Și asta pentru că nimeni nu știe să asculte și să iubească așa cum o face Racul. Este indicat să își dezvolte un "scut" sănătos, care să le protejeze natura sensibilă, precum o face scoica. Să învețe să aibă grijă în primul rând de propria persoană. Astfel, le va face un bine și celorlalți, deoarece nu va mai avea așteptări de la ei și în plus nu-i va mai "sufoca" cu iubirea sa.

bijuterii zodia rac - colectia perle

Descoperă colecția de bijuterii cu perle
 

Calcedonia albastră


Cristalul pe bază de cuarț nu se ferește de aliniere, asigurându-se că inima și mintea sunt gata să lucreze împreună. Fiind asociată și cu comunicarea, calcedonia albastră va ajuta nativul din zodia Rac să își exprime nevoile și opiniile mai bine. Această piatră blândă știe să îndepărteze tristețea și va scoate orice Rac la lumină din "ascunzătoarea" pe care și-a construit-o pentru a-și proteja emoțiile.

bijuterii cu calcedonia zodia rac
Descoperă colecția de bijuterii cu calcedonia
 

Dacă ai conoștințe, prieteni sau membri ai familiei în alte semne zodiacale, află totul despre pietrele lor de naștere:
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu


Acvamarin


Cunoscut și sub denumirea de Piatra Sirenelor, acvamarinul este un element de apă seducător, care ademenește Racii cu nuanțele sale marine. Acesta este o piatra norocoasă a zodiei Rac, deoarece se asigură că vei găsi acea înțelepciune înnăscută, numită intuiție, de a alege valul care te va duce mai departe. 

bijuterii acvamarin - piatra norocoasa rac

Descoperă colecția de bijuterii cu acvamarinOnix


Onixul negru este o piatra asociată cu magia, misterul, puterea și protecția. Nu numai că va impulsiona Racul să iasă din confortul casei sale să își urmeze visurile, dar îl va și proteja în călătoria sa. Este o piatră ideală pentru împământare, pentru manifestarea puterii interioare și eliminarea fricilor de orice fel. 

bijuterii onix - piatra norocoasa rac
Descoperă colecția de bijuterii cu onixSmarald


Smaraldul este unul dintre cele mai bune cristale pentru Rac, deoarece aduce speranța atunci cand treci prin situații dificile. Promovează stabilitatea emoțională și regenerarea, ajutându-i pe sensibilii Raci să-și echilibreze starea emoțională și să se vindece. Află mai multe despre proprietăți și semnificații smarald.

bijuterii smarald - zodia rac
Descoperă colecția de bijuterii cu smarald
 

Carneol


Carneolul scoate în evidență natura creativă a Racului, amplificând simțul artistic. De asemenea, aduce o energie de împământare, care le oferă acestor nativi un sentiment de vitalitate și curaj, astfel încât să își poată atinge obiectivele. 
 

bijuterii carneol - zodia rac

Descoperă colecția de bijuterii cu carneolOpal


Opalul este asociat cu semnul zodiacal Rac deoarece este un dioxid de siliciu cu un continut ridicat de apă. Elementul principal al Racului este apa și, ca atare, opalul este considerat a fi una dintre pietrele norocoase ale zodiei Rac. Pe lângă apreciatul „joc de lumină”, opalul este folosit ca și cristal vindecător. El ajută la stimularea creativității și conectarea cu sinele superior. Este o piatră a transformării, ideală pentru Rac, deoarece scoate la lumină probleme îngropate adânc în interiorul tău. Acest lucru este deosebit de important pentru Raci, care, în ciuda faptului că sunt adaptabili și plini de compasiune, au tendința de a păstra resentimentele atunci când simt că au fost nedreptățiți, în special de membrii familiei.

bijuterii opal - piatra norocoasa rac
Descoperă colecția de bijuterii cu opal


Pietre norocoase Rac - Gânduri finale


Pietrele norocoase ale Racului au proprietăți vindecătoare, aduc prosperitate și armonizează planul emoțional. Recunoscând punctele sale forte și unde poate fi ridicat, nativul Rac poate folosi energia acestor cristale pentru a manifesta un mediu magic, în care pacea sa interioară să înflorească. Pentru Rac, este foarte important să-și ia timp să stea cu el însuși, să își hrănească chakra rădăcină, astfel încât să se simtă puternic, independent și în siguranță. 

Te-ai născut sub semnul zodiei Rac? Ne-ar plăcea să auzim totul despre experiența ta și ce bijuterii cu pietre norocoase Rac ai achiziționat până acum. Înscrie-te la newsletter pentru a primi și alte articole interesante despre pietre semiprețioase.

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 9-17

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!