Pentru comenzi mai mari de 200 lei >> COD 15% REDUCRE : IEPURAS15 >> In plus, primesti 10 % inapoi in puncte de fidelitate!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Am pregătit o listă cu cele mai benefice pietre pentru zodia Leu, care îl vor ajuta pe acest nativ să profite la maxim de trăsăturile sale uimitoare și să depășească blocajele mai ușor.


CUPRINS
1. Piatra Leu - trăsături ale zodiei 
2. Care sunt cele 10 pietrele norocoase ale zodiei Leu?
   2.1. Peridot - Piatra principală a zodiei Leu
   2.2. CHIHLIMBAR
   2.3. CARNEOL
   2.4. ONIX
   2.5. CITRIN
   2.6. OCHI DE TIGRU
   2.7. JASP ROSU
   2.8. RUBIN
   2.9. AVENTURIN
   2.10. GRANAT
3. Piatra norocoasa zodia Leu - gânduri finale 


Piatra Leu - trăsături ale zodiei


La fel ca regele junglei, care reprezintă acest semn zodiacal de foc, nativul Leu este un lider puternic, curajos și competitiv. El este aici pentru a ne învăța să ne bucurăm de viață și să ne manifestăm visurile.

Leul este guvernat de Soare și are o încredere debordantă în forțele proprii, sau cel puțin așa ii place să fie perceput. Iubește să se afle în centrul atenției, să fie actorul principal de pe scenă și se simte amenințat când cineva îi ia locul. Natura sa optimistă, uneori chiar copilăroasă atrage oamenii în preajma sa. Uneori însă, forța sa de caracter poate aluneca în aroganță și încăpățânare.

Unele pietre semipretioase zodii prezentate în acest articol au rol de vindecare. Altele reflectă căldura și pasiunea care se află deja în sufletul Leului. Cert este că cele zece pietre semiprețioase norocoase ale zodiei Leu au fost alese pentru capacitatea lor de a-l ajuta pe nativ să se simtă împământat, să își depăsească fricile și să împărtășească dragostea și compasiunea cu cei din jur.

Zodia Leu este asociată cu nuanța aurie a soarelui și bineînțeles, a coamei regelui junglei. Vei descoperi că majoritatea pietrelor de naștere ale zodiei Leu se încadrează în spectrul galben, portocaliu și auriu. Aceste pietre în nuanțe calde permit personalității Leului să înflorească. Este important de reținut că atunci când Soarele se află în zodia Leu (23 iulie - 22 august), cu toții vom simți energia sa lucrând în viața noastră, indiferent în ce lună ne-am născut. Prin urmare, aceste cristale ne pot fi de ajutor tuturor în această perioadă a anului.

Dacă ai conoștințe, prieteni sau membri ai familiei în alte semne zodiacale, află totul despre pietrele lor de naștere:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti


Care sunt cele 10 pietrele norocoase ale zodiei Leu?


1. Peridot - Piatra principală a zodiei Leu

bijuterii-peridot-piatra-norocoasa-leu
Cele mai multe pietre prețioase si semiprețioase se formează în scoarța terestră. Nu este cazul peridotului, însă, care ia naștere mult mai adânc, în regiunea mantalei. Purtând cu sine energia Focului magmei, cristalele de peridot sunt aduse la suprafață prin activitatea tectonică și vulcanică. Ce piatră mai potrivită ar fi pentru inima generoasă, pasională și caldă a nativului Leu?

Piatra peridot este cunoscută pentru latura sa jucăușă, plină de compasiune. Descoperit în Egipt, unde era numit “piatra soarelui,” peridotul este mereu gata să încurajeze inima Leului să se deschidă spre iubire, mai ales atunci când se luptă cu posesivitatea și gelozia.

În plus, peridotul este și “piatra de studiu”, ceea ce înseamnă că sprijina focalizarea (o potrivire magică pentru Leul orientat spre obiective). Descoperă colecția de bijuterii cu pietre peridot Podoabele Mele.
 

2. Chihlimbar

bijuterii-chihlimbar-zodia-Leu

Chihlimbarul este o rază aurie de soare în viața oricui, nu doar a Leului. Frumoasa piatră semiprețioasă aurie, cunoscută și sub denumirea de “aurul mărilor”, și-a început viața ca rășină de pin, acum 30 milioane de ani. Încet, încet s-a solidificat și fosilizat, iar apoi a fost purtată de râuri spre Marea Baltică. De aici, numele său de chihlimbar baltic, deoarece deseori este găsit pe malul Mării Baltice. Această piatră străveche este plină de înțelepciune și cere un respect binemeritat, la fel ca Leul.

Chihlimbarul este minunat în a ajuta la atenuarea simptomelor depresiei și a aduce echilibru și vindecare chakrei sacrale, responsabilă cu latura creativă și cu sexualitatea.
 

3. Carneol

bijuterii-carneol-zodia-Leu

Carneolul este o piatra norocoasă secundară a zodiei Leu, care amplifică forța, curajul și motivația. Această piatră de foc, feminină și seducătoare, echilibrează libidoul și chakra sacrală.  Carneolul va spori capacitatea înnăscută a Leului de a fi aventuros și de a experimenta bucuria de a trăi. Cu o vitalitate crescută, Leul se va simți capabil să rezolve orice problemă. Vezi colectia de bijuterii cu piatra carneol Podoabele Mele.

 

4. Onix

bijuterii-onix-zodia-Leu

Onixul, o altă piatra norocoasă a Leului, este asociat cu magia, misterul, puterea și protecția. Nu numai că va impulsiona Leul să își urmeze visurile, dar îl va și proteja în călătoria sa. Este o piatră ideală pentru împământare, pentru manifestarea puterii interioare și eliminarea fricilor de orice fel.

Bijuteriile cu onix negru încurajează alegerile orientate către obiective și aduc stabilitate într-o strcutură care stă să se prăbușească. Aceste accesorii sunt exact ce are nevoie un lider înnăscut, cum este nativul Leu, pentru a-l menține pe drumul cel bun!

 

5. Citrin

bijuterii-citrin-zodia-Leu

Citrinul este un cristal însorit, vibrant, care se potrivește cu energia Leului. Deoarece steaua din centrul sistemului solar guvernează atât Leul cât și piatra citrin, aceasta din urmă va spori energia, generozitatea și bucuria de care Leii au nevoie pentru a se manifesta.
Cu ajutorul citrinului, considerat “piatra succesului”, Leul se poate deschide către noi oportunități care să-i aducă prosperitatea mult visată. Bijuteriile cu citrin vor ajuta Leul să atragă oamenii și situațiile cu care să-si sporească abundența. În același timp, le îndepărtează teama de judecată și neîncrederea în sine, astfel încât să se poată exprima pe deplin.

 

6. Ochi de tigru

bijuterii-ochi-de-tigru-zodia-Leu

Ochiul de tigru este piatra semiprețioasă de culoare aurie, care combină energia soarelui și a pământului. pentru a susține Leul să își folosească mai bine puterea voinței. Prin asocierea cu soarele, piatra ochi de tigru îi oferă Leului încredere, bucurie și abundență, deblocându-le creativitatea. Prin conexiunea sa cu pământul, le calmează natura înflăcărată, sporindu-le curajul și eliminând fricile.

Ca de la rege la rege, ochiul de tigru este una dintre pietrele de naștere ale zodiei Leu, care îl va face să se simtă un lider puternic. În plus, această piatră va ajuta nativul Leu la echilbrarea energiei feminine cu cea masculină.

Deseori, Leii sunt atrași de oamenii negativi, fie dorind să-i salveze de ei înșiși, fie sunt atrași de drama pe care aceștia o creează. Ochiul de tigru îi va ajuta să se protejeze de astfel de situații, căci poate acționa ca un scut de protecție împotriva persoanelor toxice și a situațiilor dăunătoare. Vezi colectia de bijuterii cu ochi de tigru Podoabele Mele.

7. Jasp Roșu
 

inele, cercei, bratari cu piatra jasp rosu zodia Leu

Jaspul roșu este asociat cu energia focului, la fel ca nativii din zodia Leu. După cum știm, Leul poate fi neliniștit și adesea nerăbdător, iar jaspul este aici pentru a aduce liniștea și echilibrul atât de greu de obținut. Îndrăzneț și pasional, pe de o parte, jaspul roșu este pe aceeași vibrație cu cea a nativului Leu, emanând energia focului prin toți porii. În plus, are proprietăți incredibile de împământare, invitând Leul să țină un picior ferm pe podea, indiferent cât de sus "zboară" în drumul spre atingerea țelurilor lor. Bijuteriile cu jasp aduc echilibru, rezistență, curaj și forța interioară necesare unui lider autentic.


 

8. Rubin

bijuterii piatra norocoasa rubin zodia Leu

Rubinul este piatra de naștere a lunii iulie, guvernată de Soare si simbolul iubirii pasionale. Întrucât Soarele reprezintă bogăția, munca, stima de sine, energia masculină, meticulozitatea și puterea, purtarea unei bijuterii cu rubin va face ca Leul să fie binecuvântat cu toate aceste calități.

În plus, cei născuți sub semnul zodiacal Leu sunt emoționali și plini de pasiune. Uneori, este dificil pentru ei să gândească rațional, iar emoțiile puternice îi copleșesc. Pentru a-i ajuta să-și păstreze echilibrul emoțional, este recomandat să poarte un rubin, deoarece crește încrederea în sine și aduce stabilitate în viața purtătorului.


9. Aventurin

bijuterii-piatra-nastere-Leu-aventurin
Aventurinul este o piatră care se potrivește Leului ca o mănușă. Acesta poate lua uneori sfaturile prietenoase prea personal, ceea ce poate duce la rupturi în relațiile sale de prietenie. Aventurinul verde lucrează cu Leul pentru a-i construi forță interioară, astfel încât să fie mai bine echipat pe plan emotional și să oprească gândurile negative. De asemnea, aventurinul este cunoscut ca piatra norocului si a prosperității, iar Leul poate beneficia de toate aceste trăsături în drumul său spre împlinirea visurilor. Vezi colectia de bijuterii cu aventurin Podoabele Mele.


10. Granat

bijuterii-granat-piatra-norocoasa-leu
Granatul, piatră norocoasă a zodiei Leu, de culoare roșu aprins, strălucește cu pasiune, putere și capacitatea de a te ține cu picioarele pe pământ. Ideal pentru relații, acest cristal reafirmă angajamentul, întărind legătura dintre parteneri. Granatul inspiră loialitate, credință și fidelitate, fără de care nativul Leu nu ar putea trăi într-o relație de iubire.

Bijuteriile cu granat au fost folosite de secole ca talismane protectoare. Ele împiedică gândurile toxice să prindă rădăcini în minte, iar în locul lor apar semințele creativității. Leii sunt adesea talentați în arte, iar granatul este o piatră excelentă pentru a propulsa astfel de talente.


 

Piatra norocoasa zodia Leu - gânduri finale


Leii sunt oameni îndrăzneți care abordează viața cu o inimă generoasă și mare. Există atât de multă frumusețe și energie de care să te bucuri în compania lor! Iubitori, vioi, optimiști - găsești întotdeauna un Leu înconjurat de oameni care pur și simplu adoră bunăvoința naturală a acestui nativ.

Pietrele semiprețioase norocoase ale zodiei Leu au fost selectate astfel încât să fie aliniate cu energia strălucitoare a acestui nativ. Unele pietre și cristale vor aduce o mână de ajutor în vindecarea trăsăturilor negative ale Leului, cum ar fi nevoia de validare și recunoaștere din partea celorlalți. Cu piatra de naștere potrivită, Leii pot învăța că adevărata aprobare vine din interior.
 
Ești născut(ă) în zodia Leu? Care piatră norocoasă pentru Leu este preferata ta? Ce bijuterii cu pietre naturale ți-ar plăcea să mai adaugi la colecția ta?

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!