• Intra in cont
  • 0770773239
  • Favorite
  • 0 0,00

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Am pregătit o listă cu cele mai benefice pietre pentru zodia Leu, care îl vor ajuta pe acest nativ să profite la maxim de trăsăturile sale uimitoare și să depășească blocajele mai ușor. La fel ca regele junglei, care reprezintă acest semn zodiacal de foc, nativul Leu este un lider puternic, curajos si competitiv. El este aici pentru a ne învăța să ne bucurăm de viață și să ne manifestăm visurile. Leul este guvernat de Soare și are o încredere debordantă în forțele proprii, sau cel puțin așa ii place să fie perceput. Iubește să se afle în centrul atenției, să fie actorul principal de pe scenă și se simte amenințat când cineva îi ia locul. Natura sa optimistă, uneori chiar copilăroasă atrage oamenii în preajma sa. Uneori însă, forța sa de caracter poate aluneca în aroganță și încăpățânare.

Unele pietre semiprețioase zodii prezentate în acest articol au rol de vindecare. Altele reflectă căldura și pasiunea care se află deja în sufletul Leului. Cert este că cele zece pietre semiprețioase norocoase ale zodiei Leu au fost alese pentru capacitatea lor de a-l ajuta pe nativ să se simtă împământat, să își depăsească fricile și să  împărtășească dragostea și compasiunea cu cei din jur.

Zodia Leu este asociată cu nuanța aurie a soarelui și bineînțeles, a coamei regelui junglei. Vei descoperi că majoritatea pietrelor de naștere ale zodiei Leu se încadrează în spectrul galben, portocaliu și auriu. Aceste pietre în nuanțe calde permit personalității Leului să înflorească. Este important de reținut că atunci când Soarele se află în zodia Leu (23 iulie - 22 august), cu toții vom simți energia sa lucrând în viața noastră, indiferent în ce lună ne-am născut. Prin urmare, aceste cristale ne pot fi de ajutor tuturor în această perioadă a anului.
 

Peridot - Piatra norocoasă principală a zodiei Leu

bijuterii-peridot-piatra-norocoasa-leu
Cele mai multe pietre prețioase si semiprețioase se formează în scoarța terestră. Nu este cazul peridotului, însă, care ia naștere mult mai adânc, în regiunea mantalei. Purtând cu sine energia Focului magmei, cristalele de peridot sunt aduse la suprafață prin activitatea tectonică și vulcanică. Ce piatră mai potrivită ar fi pentru inima generoasă, pasională și caldă a nativului Leu?

Piatra peridot este cunoscută pentru latura sa jucăușă, plină de compasiune. Descoperit în Egipt, unde era numit “piatra soarelui,” peridotul este mereu gata să încurajeze inima Leului să se deschidă spre iubire, mai ales atunci când se luptă cu posesivitatea și gelozia.

În plus, peridotul este și “piatra de studiu”, ceea ce înseamnă că sprijina focalizarea (o potrivire magică pentru Leul orientat spre obiective).

 

Chihlimbar

bijuterii-chihlimbar-zodia-Leu

Chihlimbarul este o rază aurie de soare în viața oricui, nu doar a Leului. Frumoasa piatră semiprețioasă aurie, cunoscută și sub denumirea de “aurul mărilor”, și-a început viața ca rășină de pin, acum 30 milioane de ani. Încet, încet s-a solidificat și fosilizat, iar apoi a fost purtată de râuri spre Marea Baltică. De aici, numele său de chihlimbar baltic, deoarece deseori este găsit pe malul Mării Baltice. Această piatră străveche este plină de înțelepciune și cere un respect binemeritat, la fel ca Leul.

Chihlimbarul este minunat în a ajuta la atenuarea simptomelor depresiei și a aduce echilibru și vindecare chakrei sacrale, responsabilă cu latura creativă și cu sexualitatea.
 


Carneol

bijuterii-carneol-zodia-Leu

Carneolul este o piatra norocoasă secundară a zodiei Leu, care amplifică forța, curajul și motivația. Această piatră de foc, feminină și seducătoare, echilibrează libidoul și chakra sacrală.  Carneolul va spori capacitatea înnăscută a Leului de a fi aventuros și de a experimenta bucuria de a trăi. Cu o vitalitate crescută, Leul se va simți capabil să rezolve orice problemă.

 


Onix

bijuterii-onix-zodia-Leu

Onixul, o altă piatra norocoasă a Leului, este asociat cu magia, misterul, puterea și protecția. Nu numai că va impulsiona Leul să își urmeze visurile, dar îl va și proteja în călătoria sa. Este o piatră ideală pentru împământare, pentru manifestarea puterii interioare și eliminarea fricilor de orice fel,
Onixul încurajează alegerile orientate către obiective și aduce stabilitate într-o strcutură care stă să se prăbușească. Este exact ce are nevoie un lider înnăscut, cum este nativul Leu, pentru a-l menține pe drumul cel bun!

Dacă ai conoștințe, prieteni sau membri ai familiei în alte semne zodiacale, află totul despre pietrele lor de naștere:
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac

 

Citrin

bijuterii-citrin-zodia-Leu

Citrinul este un cristal însorit, vibrant, care se potrivește cu energia Leului. Deoarece steaua din centrul sistemului solar guvernează atât Leul cât și piatra citrin, aceasta din urmă va spori energia, generozitatea și bucuria de care Leii au nevoie pentru a se manifesta.
Cu ajutorul citrinului, considerat “piatra succesului”, Leul se poate deschide către noi oportunități care să-i aducă prosperitatea mult visată. Bijuteriile cu citrin vor ajuta Leul să atragă oamenii și situațiile cu care să-si sporească abundența. În același timp, le îndepărtează teama de judecată și neîncrederea în sine, astfel încât să se poată exprima pe deplin.
 


Ochi de tigru

bijuterii-ochi-de-tigru-zodia-Leu

Ochiul de tigru este piatra semiprețioasă de culoare aurie, care combină energia soarelui și a pământului. pentru a susține Leul să își folosească mai bine puterea voinței. Prin asocierea cu soarele, piatra ochi de tigru îi oferă Leului încredere, bucurie și abundență, deblocându-le creativitatea. Prin conexiunea sa cu pământul, le calmează natura înflăcărată, sporindu-le curajul și eliminând fricile.

Ca de la rege la rege, ochiul de tigru este una dintre pietrele de naștere ale zodiei Leu, care îl va face să se simtă un lider puternic. În plus, această piatră va ajuta nativul Leu la echilbrarea energiei feminine cu cea masculină.

Deseori, Leii sunt atrași de oamenii negativi, fie dorind să-i salveze de ei înșiși, fie sunt atrași de drama pe care aceștia o creează. Ochiul de tigru îi va ajuta să se protejeze de astfel de situații, căci poate acționa ca un scut de protecție împotriva persoanelor toxice și a situațiilor dăunătoare.


Jasp Rosu

 

Jaspul roșu este asociat cu energia focului, la fel ca nativii din zodia Leu. După cum știm, Leul poate fi neliniștit și adesea nerăbdător, iar jaspul este aici pentru a aduce liniștea și echilibrul atât de greu de obținut. Îndrăzneț și pasional, pe de o parte, jaspul roșu este pe aceeași vibrație cu cea a nativului Leu, emanând energia focului prin toți porii. În plus, are proprietăți incredibile de împământare, invitând Leul să țină un picior ferm pe podea, indiferent cât de sus "zboară" în drumul spre atingerea țelurilor lor. Este o piatră care aduce echilibru, rezistență, curaj și forța interioară necesare unui lider autentic.
 

Rubin

bijuterii piatra norocoasa rubin zodia Leu

Rubinul este piatra de naștere a lunii iulie, guvernată de Soare si simbolul iubirii pasionale. Întrucât Soarele reprezintă bogăția, munca, stima de sine, energia masculină, meticulozitatea și puterea, purtarea pietrei de rubin va face ca Leul să fie binecuvântat cu toate aceste calități.


Aventurin

bijuterii-piatra-nastere-Leu-aventurin
Aventurinul este o piatră care se potrivește Leului ca o mănușă. Acesta poate lua uneori sfaturile prietenoase prea personal, ceea ce poate duce la rupturi în relațiile sale de prietenie. Aventurinul verde lucrează cu Leul pentru a-i construi forță interioară, astfel încât să fie mai bine echipat pe plan emotional și să oprească gândurile negative. De asemnea, aventurinul este cunoscut ca piatra norocului si a prosperității, iar Leul poate beneficia de toate aceste trăsături în drumul său spre împlinirea visurilor.


Granat

 

Granatul, piatră norocoasă a zodiei Leu, de culoare roșu aprins, strălucește cu pasiune, putere și capacitatea de a te ține cu picioarele pe pământ. Ideal pentru relații, acest cristal reafirmă angajamentul, întărind legătura dintre parteneri. Granatul inspiră loialitate, credință și fidelitate, fără de care nativul Leu nu ar putea trăi într-o relație de iubire.

Granatul a fost folosit de secole ca talisman protector. Împiedică gândurile toxice să prindă rădăcini în minte. În locul lor apar semințele creativității. Leii sunt adesea talentați în arte, iar granatul este o piatră excelentă pentru a propulsa astfel de talente.

bijuterii-granat-piatra-norocoasa-leu
 

Ești născut(ă) în zodia Leu? Care piatră norocoasă pentru Leu, din cele enumerate în acest articol este preferata ta?

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 9-17

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!