REDUCERI DE PRIMĂVARĂ >> PÂNĂ LA 30% OFF >> VEZI OFERTA AICI!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Capricornul este un semn zodiacal de Pământ guvernat de planeta Saturn – planeta karmei și a învățăturii. Persoanele născute în acest semn zodiacal (22 decembrie - 20 ianuarie) sunt adesea descrise ca fiind ambițioase, responsabile și disciplinate.  

Pentru a-și spori norocul și a-și atinge obiectivele mai repede, Capricornii pot beneficia de pe urma purtării anumitor pietre prețioase si semiprețioase. Este important de menționat că aceste pietre ale zodiei Capricorn sunt considerate simbolice și nu au o bază științifică. Este, totuși, posibil ca purtarea sau posesia acestora să aibă un impact pozitiv asupra stării de spirit și a percepției individului.

CUPRINS
1. Piatra Capricorn - trasaturi generale 
2. Care sunt cele 10 pietrele norocoase ale zodiei Capricorn?
 2.1. GRANAT - Piatra principala a zodiei Capricorn
 2.2. ONIX
 2.3. TURMALINA
 2.4. OCHI DE TIGRU
 2.5. SMARALD
 2.6. SAFIR ALBASTRU
 2.7. LAPIS LAZULI
 2.8. AMETIST
 2.9. MALACHIT
 2.10. CHIHLIMBAR
3. Piatra zodia Capricorn - gânduri finale 


Piatra Capricorn - trasaturi generale


Capricornul este un semn zodiacal al încrederii în sine, al ambitiei și al perseverenței. Nativii Capricorn sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a-și atinge scopurile și pentru dorința de a reuși în toate aspectele vieții.

Ei sunt foarte motivați și au tendința de a-și stabili obiective înalte, pentru care vor munci din greu și cu perseverență. Nu se dau ușor bătuți, ci vor merge până la capăt. Aceste trăsături îi fac să fie adesea văzuți ca fiind foarte rezistenți și puternici.

Capricornii sunt, de asemenea, foarte maturi și responsabili. Ei au tendința de a fi organizați și de a-și planifica atent timpul și energia. Acest lucru poate fi benefic atât pentru ei înșiși, cât și pentru cei din jurul lor. Sunt pragmatici și au tendința de a lua decizii bazate pe fapte și logică, mai degrabă decât pe emoții sau intuiție. 

Cu toate acestea, Capricornii pot fi prea concentrați pe munca lor și pot uita să se bucure de lucrurile simple din viață. De asemenea, pot fi critici cu ei înșiși și cu ceilalți, cerând imposibilul. Când vine vorba de emoții, nativii Capricorni sunt rezervați în exprimarea acestora.

În relațiile personale, Capricornii sunt foarte loiali și devotați, dar pot fi, uneori, prea serioși sau reticenți în a-și arăta emoțiile. Ei au nevoie de un partener care să îî înțeleagă și să îi susțină în atingerea scopurilor și care îi încurajează să se relaxeze și să se bucure de viață.

Cele mai potrivite pietre pentru zodia Capricorn sunt cele care încurajează exprimarea sentimentelor și care ajută la înlăturarea obstacolelor din calea spre atingerea celor mai curajoase obiective. Nu eșți născut(ă) în zodia Capricorn? Consultă ghidul de pietre semipretioase si pretioase al zodiilor. Află mai multe despre pietrele semipretioase ale zodiei tale sau ale unei persoane dragi:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti

 

Care sunt cele 10 pietrele norocoase ale zodiei Capricorn?


1.    Granat - Piatra principala a zodiei Capricorn


Piatra norocoasă principală a zodiei Capricorn este granatul. Acest cristal este considerat a fi un simbol al puterii, ambiției și al perseverenței - trăsături reprezentative pentru acest semn zodiacal.

Granatul este o piatră semiprețioasă care poate fi găsită în mai multe culori, cum ar fi roșu, portocaliu, verde și maro. Fiecare culoare are proprietăți diferite, dar toate sunt considerate a fi benefice pentru Capricorn. De exemplu, granatul roșu este considerat a fi un simbol al puterii, pasiunii și al curajului, în timp ce granatul verde este considerat a fi un simbol al sănătății și compasiunii.

Purtarea de inele, cercei, pandantive si bratari cu granat poate ajuta Capricornii să atragă prosperitatea și iubirea în viața lor. În plus, granatul este o piatră protectoare, care poate ajuta la menținerea unei stări mentale pozitive.

bijuterii cu piatra capricorn granat

2. Onix

Onixul este o piatră considerată a avea proprietăți magice de protecție și putere. Această piatră este potrivită pentru Capricorni, mai ales atunci când devin critici cu ei înșiși. Piatra onix sporește încrederea în sine și întărește voința. Poate fi de un real ajutor in luarea celor mai bune decizii pe drumul spre atingerea obiectivelor mărețe ale Capricornului.

Purtați cercei, inele, pandantive si bratari cu onix, mai ales atunci când vă confruntați cu alte persoane, atât in viața personală, cât și în cea profesională. deoarece vă ajută să vă mențineți calm și liniștit chiar și în timpul întâlnirilor epuizante din punct de vedere emoțional. Onixul ajută la vindecarea emoțiilor precum anxietatea, tristețea și frica.

bijuterii cu onix pentru zodia Capricorn


3. Turmalina neagră, verde, roz

Turmalina neagră este o piatră care rezonează cu Chakra Rădăcină, motiv pentru care este o piatră de împământare eficientă. Are o legătură specială cu Capricornul, datorită capacității sale de a purifica negativitatea. Turmalina neagră calmează obsesia de a munci non-stop și va ajuta la îndeplinirea scopurilor, într-un mod echilibrat și sănătos.

Turmalina roz - piatra Capricornului, care are o abordare foarte practică a sentimentelor.  Dacă ceva nu are sens, din punct de vedere mental, este respins cu desăvârșire. Acest mod de a gândi este cu siguranță util în carieră, dar nu în relațiile cu apropiații. Turmalina roz poate aduce compasiune și dragoste in abordarea Capricornului. 

Turmalina verde este o piatra semiprețioasă care-l va sprijini pe nativul Capricorn să “vadă cu inima”. Inspiră creativitatea și atrage succesul, prosperitatea și abundența.

bijuterii-turmalina-piatra-capricorn

Vezi colecția de inele, cercei, pandantive si bratari cu turmaline de la Podoabele Mele.


4.    Ochi de tigru

Ochiul de tigru este una dintre cele mai puternice pietre de manifestare. Abilitățile sale de a îmbunătăți percepția și de a vedea toate aspectele unei situații în ansamblu, mai degrabă decât în detaliu, îl fac o piatră excelentă pentru Capricornul analitic, in căutare permanentă de cunosțințe. În plus, piatra ochi de tigru este asociată cu succesul financiar și cu puterea tigrului, regele junglei.

În timp ce ochiul de tigru este de obicei de culoare maro-gălbui, piatra vine și în varietăți de albastru și roșu. Ochiul de tigru galben corespunde cu chakra plexului solar, roșu cu chakra rădăcină și albastru cu chakra gâtului.

bijuterii piatra norocoasa capricon ochi de tigru
Vezi colectia de inele, cercei, pandantive cu ochi de tigru de la Podoabele Mele.


5.    Smarald

O altă piatră benefică a zodiei Capricorn este smaraldul – cunoscut pentru că îmbunătățește relațiile de dragoste și elimină iluziile. Capricornii sunt foarte sensibili la critici cu privire la calitatea sau etica muncii lor, chiar și atunci când acestea sunt constructive. Bijuteriile cu smarald ar putea să-i ajute în cele mai grele momente să vadă adevărul dincolo de cuvinte. 

De asemenea, piatra smarald te poate ajuta în procesul de stabilire a obiectivelor și de eliminare a neîncrederii în sine.

bijuterii piatra smarald capricorn


6. Safir albastru

Safirul albastru atrage energia vindecătoare a planetei Saturn. Această piatră prețioasă îi onorează pe cei născuți sub semnul Capricornului. Piatra safir a fost purtată de-a lungul istoriei ca simbol al regalității, bogăției și puterii: atribute considerate a fi cele mai de dorit pentru un Capricorn. Safirul simbolizează, de asemenea, dragostea și angajamentul și este folosit în mod obișnuit pentru inelele de logodnă și pentru a sărbători momente importante în viață.

Când vine vorba de abilitățile de vindecare, piatra Capricornului safir albastru risipește gândurile confuze și depresia și le înlocuiește cu bucurie și lumină. Când porți pandantive, cercei, inele si bratari cu safir, această piatră regală a „înțelepciunii” îți poate activa chakra gâtului, oferind încrederea de a spune adevărul, de a exprima idei noi și de a comunica cu ceilalți.

bijuterii pietre safir albastru Capricorn

7. Lapis Lazuli 

Lapis lazuli mai este numit piatra adevărului , deoarece sprijină comunicarea și exprimarea ideilor și a sentimentelor. Este o piatra norocoasă a Capricornului, deoarece acesta are nevoie să învețe să spună ce gândește și ce simte. Cu alte cuvinte, dragă Capricornule, piatra lapis lazuli te ajută să fii sincer, autentic și să integrezi înțelepciunea din experiențele trecute în viața prezentă. Sună bine, nu-i așa? 

bijuterii piatra Capricorn lapis lazuli
Vezi colecția de inele, cercei. bratari, pandantive cu lapis lazuli de la Podoabele Mele.

8.  Ametist

Ametistul este piatra perfectă pentru Capricornul extrem de muncitor, deoarece relaxeaza mintea și corpul, permițându-i nativului să se odihnească. Piatra ametist este un remediu excelent pentru insomnie.

Fiind asociat cu chakra Coroanei și cu al Treilea Ochi, ametistul este o piatră renumită pentru capacitatea de conectare cu intuiția și divinitatea, mai ales atunci când este folosit în meditație. Capricornul poate purta inele, cercei, bratari, coliere cu ametist când se simte epuizat, pentru a se putea relaxa în voie. 

bijuterii cu piatra ametist pentru zodia Capricorn

9.  Malachit

Malachitul este asociat cu Capricornul datorită puterii sale ca piatră transformatoare. Capricornii tind să fie inflexibili, mai ales când vine vorba de modul în care gestionează lucrurile. Deși aceste calități fac parte din motivul pentru care majoritatea Capricornilor au succes în cariera lor, ele pot genera tensiune în relațiile cu cei dragi.

Malachitul încurajează acceptarea schimbării și deschide mintea către noi perspective și experiențe. Capricornii, deși nu sunt la fel de emotivi ca alte semne, tind să rămână blocați în resentimente, atunci când lucrurile nu merg așa cum își doresc. Piatra norocoasa malachit deschide inima către iertare și acceptare

De altfel, frumoasa piatra verde ajută cu orice probleme ale inimii, inclusiv cele legate de dăruirea sau primirea iubirii. Este perfect pentru Capricornii care au dificultăți în a face față conflictelor în relațiile lor, deoarece deschide nu numai inima, ci și mintea pentru exprimarea și acceptarea iubirii.

bijuterii piatra norocoasa Capricorn malachit

Vezi colectia de bratari,inele,pandantive,cercei cu malachit de la Podoabele Mele.


10. Chihlimbar

Chihlimbarul este o piatră a magiei pădurii, adecvat pentru elementul pământ al Capricornului. Creată din seva fosilizată a pinilor preistorici, această piatra semipretioasa ca de aur aduce căldură în viața sensibilului Capricorn. 

Bijuteriile cu chihlimbar te pot însoți în zilele întunecate și reci, când cerul este gri. Uneori, Capricornul are nevoie de o sclipire de soare, care să-i aducă aminte să se bucure de viață. 

bijuterii cu piatra chihlimbar pentru Capricorn


Piatra zodia Capricorn - gânduri finale

Pentru a obține cele mai mari beneficii de pe urma acestor pietre si cristale ale zodiei Capricorn, este recomandat să se poarte în mod regulat și să se curățe pentru a-și menține energia pozitivă.

Capricornii ar trebui să experimenteze cu diferite pietre și să le aleagă pe acelea cu care rezonează cel mai bine. În cele din urmă, conexiunea personală cu o piatră este importantă pentru a obține beneficiile sale energetice.

Ești născut(ă) în zodia Capricorn? Care piatră norocoasă este preferata ta? Ce bijuterii cu pietre semipretioase ți-ar plăcea să mai adaugi la colecția ta?

 
Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!