Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni

Vrei să afli care sunt pietrele norocoase ale zodiei Gemeni (22 mai-21 iunie)? Ești în locul potrivit! Istoria celor 12 pietre zodii se întinde până în trecutul îndepărtat, când în Biblie este menționat pieptarul Marelui Preot al israeliților, împodobit cu douăsprezece pietre prețioase și semiprețioase pentru a reprezenta triburile Israelului și mai apoi, cele douăsprezece semne ale zodiacului.

CUPRINS
1.
Piatra Gemeni - trasaturi generale  
2.
Cele mai potrivite 10 pietre norocoase pentru zodia Gemeni
  2.1. Piatra zodiei Gemeni principala - PERLA
  2.2. AGAT
  2.3. SMARALD
  2.4. PIATRA LUNII
  2.5. ALEXANDRIT
  2.6. OCHI DE TIGRU
  2.7. LAPIS LAZULI
  2.8. MALACHIT
  2.9. CITRIN
  2.10. CALCEDONIA ALBASTRA
3. Piatra norocoasa Gemeni - gânduri finale 
 

Piatra Gemeni - trasaturi generale 


Gemenii se disting prin natura lor veselă, sociabilă și abilitățile extraordinare în comunicare. Fiind guvernați de planeta Mercur, responsabilă cu prelucrarea informației, comunicarea și cu modul în care răspundem la mediu, Gemenii sunt renumiți pentru curiozitatea lor, atracția spre noutate și dorința de învățare. Este adesea o bucurie să îi ai în  în preajmă, căci pot fi distractivi, spontani și plini de energie.

Și cum toate semnele zodiacale au și o latură întunecată, cea a Gemenilor se manifestă prin stări de plicitiseală, agitație,  instabilitate, plăcerea de a bârfi, lipsa de încredere în sine.  Fiind un semn de aer dual, mereu se vor lupta cu "vocile" interioare. Dualitatea constă în manifestarea opoziției, a laturii spirituale și a celei fizice, a binelui absolut și a "răului" , a bucuriei și a tristeții în același timp.  Prin urmare, la cel mai înalt nivel, Gemenii sunt calea către suflet, sursa rezolvării acestei mari tensiuni.

Pietrele și cristalele norocoase ale zodiei Gemeni îi vor sprijini pe nativii acestui semn astrologic în călătoria lor prin viață, oferindu-le liniște, echilibru și vindecare. 

Dacă ai conoștințe, prieteni sau membri ai familiei în alte semne zodiacale, află totul despre pietrele lor de naștere:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti


Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni?

 

1. Piatra zodiei Gemeni principala - PERLA

 

Perla este o "piatră" semiprețioasă organică, reprezentativă pentru zodia Gemeni. Ea simbolizează dualitatea specifică acestui semn zodiacal. O perlă se formează pe parcursul a 2-5 ani de zile, atunci când un corp iritant își face drum într-o anumită specie de stridii sau scoici. Ca mecanism de apărare, scoica secretă un fluid pentru a acoperi iritantul, până se formează o perlă strălucitoare. Așa cum perlele se formează prin "suferința" scoicii, ele transmit Gemenilor mesajul că întodeauna soarele va străluci la finalul unei perioade grele și că evoluția are loc în afara zonei de confort.

bijuterii-perle-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu perle de la Podoabele Mele.


2. AGAT


Agatul este una dintre cele mai importante pietre de naștere pentru zodia Gemeni. Venind îmbrăcată într-o gamă largă de nuanțe, acoperă nevoia de diversitate și natura jucăușă a Gemenilor. Această piatră semiprețioasă este cel mai bine cunoscută pentru capacitatea sa de a neutraliza negativul și de a aduce calm în viața celor care o poartă. Deoarece Gemenii sunt nevoiți în mod constant să jongleze cu dualitatea lor, acest lucru poate duce la agitație și nervozitate. Agatul dantelat poate ajuta Gemenii tocmai în aceste situații, aducând armonie în planul fizic, mental, emoțional și spiritual.
Moss Agat este un alt exemplu al acestei familii, care ajută la împământare și depășirea anxietății, cu care Gemenii se confruntă adesea.

bijuterii-agat-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu agat de la Podoabele Mele.


3. SMARALD
 

Smaraldul este piatra de naștere a lunii mai. Fiind de culoare verde, smaraldul reprezintă fertilitatea, regenerarea, tinerețea, vitalitatea și anotimpul primăverii. Este cunoscut pentru asocierea sa cu viziunea, intuiția și capacitatea de a prezice evenimente viitoare. Smaraldul este privit ca o piatră prețioasă a înțelepciunii, care poate îmbunătăți memoria și acuitatea mentală, pe care Gemenii se bazează atât de mult!

bijuterii-smarald-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu smarald Podoabele Mele.


4. PIATRA LUNII

 

Piatra lunii este una dintre pietrele norocoase ale zodiei Gemeni. Această piatră semiprețioasă de culoare alb-lăptos cu reflexii de albastru aduce niveluri profunde de vindecare în planul emoțional. Îi poate ajuta pe Gemeni să se conecteze cu intuiția lor și să ia cele mai bune decizii, mai ales atunci când se luptă cu natura lor duală. Gemenii sunt un semn zodiacal masculin, extrovertit, iar piatra lunii este simbolul energiei feminine, creative. Împreună vor face o echipă puternică, de neînvins.

bijuterii-piatra-lunii-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu piatra lunii de la Podoabele Mele.



5. ALEXANDRIT


Alexandritul este piatra norocoasă a Gemenilor, care se luptă cu stima de sine scăzută. Purtarea acestei pietre semiprețioase este benefică pentru cei care și-au pierdut bucuria de a trăi sau care au nevoie de îndrumare pentru a-și găsi din nou plăcerea în viață. Pare de necrezut că un Geamăn se confruntă cu această problemă, dar natura sa duală îl conduce în cele mai întunecate locuri din subconștient. 

 

6. OCHI DE TIGRU

 

Ochiul de tigru este piatra semiprețioasă de culoare aurie, asociat cu soarele și cu energia masculină.  Purtat împreună cu piatra lunii, ochiul de tigru este una dintre pietrele de naștere ale zodiei Gemeni, care ajută la echilbrarea energiei feminine cu cea masculină. Gemenii pot fi adesea atrași de oamenii negativi, fie dorind să-i salveze de ei înșiși, fie sunt atrași de drama pe care o creează aceștia. Ochiul de tigru îi va ajuta să se protejeze de astfel de situații, căci poate acționa ca un scut de protecție împotriva persoanelor toxice și a situațiilor dăunătoare.

bijuterii-ochi-tigru-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu ochi de tigru de la Podoabele Mele.


7. LAPIS LAZULI

 

Lapis Lazuli este cunoscută drept piatra înțelepciunii și a adevărului. Culoarea sa albastră brăzdată de puncte aurii de pirită rezonează puternic cu cerul înstelat (planul divin) și cu chakra gâtului (exprimarea). Nativul Gemeni poate folosi proprietățile pietrei norocoase albastre spre a-și desăvârși modul de comunicare și a se alinia cu “adevărul absolut” atunci când ține un discurs.

bijuterii-lapis-lazuli-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu lapis lazuli de la Podoabele Mele.
 

8. MALACHIT


Malachitul este o piatră semiprețioasă secundară a zodiei Gemeni și a lunii mai, care ajută la îndeplinirea obiectivelor. Această piatră verde, cu modele unice "pictate" de un autor talentat necunoscut, încurajează asumarea riscurilor și schimbarea. Gemenii sunt un semn zodiacal mutabil, așadar malachitul vine să îi sprijine în situațiile noi cu care se confruntă zi de zi. În plus, malachitul eliberează inhibițiile și dezvoltă empatia. Vă permite să absorbiți și să procesați informațiile mult mai repede (de parcă un Geamăn mai are nevoie de sprijin în învățare!).

bijuterii-malachit-zodia-gemeni

Vezi colectia de bijuterii argint cu malachit de la Podoabele Mele.

9. CITRIN

 

Citrinul este piatra pe care o vrei lângă tine dacă treci printr-o perioadă dificilă. Dispoziția sa luminoasă, plină de optimism îi permite să transmute cu ușurință negativul în pozitiv. Absoarbe frecvențele vibraționale joase și le trimite înapoi în lume sub formă de iubire și bucurie. Citrinul este o piatra vindecatoare, care poate ridica moralul nativilor Gemeni, mai ales în perioadele grele, când își pierd încrederea în forțele proprii.

bijuterii-citrin-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu citrin de la Podoabele Mele.



10. CALCEDONIA ALBASTRA

 

Calcedonia albastră este asociată cu chakra gâtului și cu exprimarea. Unul dintre cele mai mari atuuri ale Gemenilor este comunicarea, după cum am aflat deja. Folosind o bijuterie cu piatra calcedonia albastră, Gemenii se vor putea relaxa în timpul discursurilor publice. Așa cum renumitul orator roman Cicero purta un pandantiv cu piatra calcedonia, la fel nativul Gemeni poate beneficia de proprietățile magice ale acestei pietre, mai ales pe parcursul dezbaterilor importante.

bijuterii-piatra-calcedonia-zodia-gemeni
Vezi colectia de bijuterii argint cu calcedonia de la Podoabele Mele.

 

Piatra norocoasa Gemeni - gânduri finale

 
În acest articol am discutat despre cele zece pietre ale zodiei Gemeni. Pentru a profita la maxim de pieroada în care Soarele se află în zodia Gemeni sau dacă ești născut(ă) sub acest semn zodiacal guvernat de planeta Mercur, poartă bijuterii cu pietre smeipretioase menționate mai sus. Contactul fizic permite vibrațiilor vindecătoare ale cristalelor să rezoneze direct cu centrii energetici din corpul tău, cunoscuți și sub denumirea de chakre. Lasă-te purtat(ă) de intuiție și alege piatra care te "cheamă" la ea.

Brățările cu piatra norocoasa Gemeni aduc bucurie, noroc și o mulțime de lucruri bune tuturor celor care le poartă. Gemenii au nevoie de cristale care să-i ajute să fie cu picioarele pe pâmânt atunci când isi pierd echilibrul. Dualitatea nu este ceva de care să te ferești, de fapt, ea asigură o viață completă, plină și fabuloasă, atâta timp cât nativul Gemeni are sprijinul necesar. Făcându-și timp pentru a se reîncărca și alocând momente liniștitoare pentru suflet acesta va învăța să se bucure de lucrurile mici care îi aduc fericirea. Alături de talismanul potrivit, nativii Gemeni pot continua să îmbrățișeze energia lumii.

Ce părere aveți despre selecția noastră de cristale? Care piatra a zodiei Gemeni te atrage cel mai mult?
 



 

Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!