Îți faci cont si primesti 10% inapoi în puncte de fidelitate la fiecare comandă + 5% reducere la prima comandă prin înscrierea la newsletter!

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Sagetator

Din 22 noiembrie până pe 21 decembrie, Soarele se află în constelația Săgetătorului. Piatra Săgetătorului este turcoazul. Conduși de planeta Jupiter și simbolizați de arcaș, acești nativi sunt dominați de energia Focului. In plus, centrul galaxiei noastre - Calea Lactee - se afla in constelatia Săgetător! Așadar, nu întâmplător nativul Săgetător înțelegele lucrurile in profunzime si iubește să exploreze lumea în lung și in lat.

CUPRINS
1.
Piatra Săgetător - trăsături generale 
2. Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Săgetător?
   2.1. TURCOAZ - piatra Săgetător principală
   2.2. TOPAZ ALBASTRU
   2.3. GRANAT ROSU
   2.4. LAPIS LAZULI
   2.5. RUBIN
   2.6. CITRIN
   2.7. AVENTURIN
   2.8. TANZANIT
   2.9. CARNEOL
   2.10. OCHI DE TIGRU
3. Piatra norocoasa Sagetator - cum să o folosești? 

 

Piatra Sagetator - trasaturi generale

 
Săgetătorii sunt urmăritorii de visuri, independenți și curajoși ai zodiacului. Cei născuți sub acest semn zodiacal de foc sunt indivizi inteligenți, cunoscuți pentru optimismul lor, spiritul aventuros și simțul umorului. Sunt curioși din fire, iubesc să-și extindă cunoștințele despre viață și să exploreze lumea din jurul lor, adesea prin filozofie, istorie sau călătorii. 

Cu influența lui Jupiter, cunoscut în mitologia romană drept conducătorul zeilor, Săgetătorii sunt indivizi curajoși și autoritari care își creează propria cale. Nu se tem de schimbare, sunt adaptabili și pot fi implicați în mai multe proiecte în paralel.

Nativii Săgetători au cunostințe vaste despre Univers, despre cum funcționează viața și deseori se regăsesc in rolul de profesori (la propriu sau la figurat). Discuțiile pe teme cosmice, sprituale, dincolo de subiectele uzuale de zi cu zi i-au fascinat dintotdeauna. Farmecul lor atrage ca un magnet și își fac prieteni rapid. 

Nu rareori se întâmplă ca Sagetatorul să se simtă cel mai inteligent și atotștiutor din încăpere. Aroganța sa îl va împiedica să fie deschis la a accepta că adevărul lui nu este neapărat și adevărul celuilalt. Poate deveni argumentat și dominator în conversații. În plus, onestitatea sa poate fi prea directă pentru persoanele sensibile. 

Deoarece prețuiesc atât de mult libertatea și urăsc să se simtă constrânși, au tendința de a evita angajamentul, ceea ce poate aduce probleme in relațiile de lungă durată. La fel ca arcasul care își îndreaptă arcul și săgeata spre cer, sezonul Săgetătorului ne invită să ne alegem ținta și să "tragem" spre stele.

Energia acestui sezon este pasională, aventuroasă și directă, fără ocolișuri. Săgetătorul ne cheamă să vedem imaginea de ansamblu, să învățăm, să explorăm, să ne deschidem mințile și să ne lărgim perspectivele. Este un moment excelent pentru a începe un proiect nou. Reevaluează obiectivele și renunță la orice tipare limitative care îți inhibă creșterea. 

Nu ești născut(ă) in zodia Săgetător? Consultă ghidul celor 12 pietre semipretioase ale zodiilor sau alege să citești unul dintre articolele corespunzătoare zodiei tale:

Top 10 pietre norocoase ale zodiei Berbec
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Taur
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Gemeni
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Rac
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Leu
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Fecioara
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Balanta
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Scorpion
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Capricorn
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Varsator
Top 10 pietre norocoase ale zodiei Pesti


Care sunt cele 10 pietre norocoase ale zodiei Săgetător?

 
Săgetătorii lucrează foarte bine cu pietre și cristale care îi mențin protejați, îi ajută să își ordoneze gândurile și care le permit să facă o pauză de moment înainte să reacționeze exploziv. 


1.    TURCOAZ - piatra Săgetător principală

 
Turcoazul este piatra principală a zodiei Săgetător, asupra căreia toți astrologii și pasionații de pietre prețioase și semiprețioase au căzut de acord. Piatra turcoaz este un simbol al albastrului mării și al cerului. Oceanul vorbește despre profunzimea sufletului, pe când cerul reprezintă înălțimile nelimitate ale evoluției. Acesta este motivul pentru care turcoazul a fost considerat cea mai sacră piatră de către culturile antice și contemporane.

Săgetătorul este simbolizat de centaur, jumătate om, jumătate animal, care aspiră spre divinitate. Acesta semnifică idealism și aspirații nobile. Prin urmare, o minte spirituală este cea mai înaltă expresie a unui Săgetător. Oferă înțelepciune atât pentru pământ, cât și pentru cer, prin urmare este bătrân și tânăr, în același timp.

Turcoazul este piatra de naștere pentru acest semn zodiacal, deoarece este opac ca pământul și are puterea de a eleva spiritul. În plus, turcoazul “vorbește” despre armonie și diplomație, trăsături care lipsesc din viața Săgetătorului de cele mai multe ori. Fiind piatra albastra care deține energia apei, turcoazul ajută la înăbușirea focului arcasului și astfel, stimulează echilibrul și stabilitatea.

Piatra semiprețioasa turcoaz este asociată cu vindecarea și claritatea și este strâns legată de chakra gâtului. Ca atare, facilitează și amplifică exprimarea clară. Prin puterea de armonizare a turcoazului, Săgetătorul este mai capabil să facă schimb de informații cu ceilalți și cu Universul însuși.

piatra sagetator turcoaz
 Vezi colecția de inele, cercei, pandantive, bratari cu torcoaz  Podoabele Mele:


2.    TOPAZ ALBASTRU

 
Deși topazul vine în multe culori, doar cel albastru servește ca piatră de naștere a Săgetătorului. În mod similar cu turcoazul, topazul albastru este asociat cu pacea și liniștea - forțe de neutralizare atât de necesare pentru temperamentul de foc al Săgetătorului.

Această piatră translucidă, albastră ca cerul întărește conexiunea cu planul spiritual și ajută la trecerea prin probleme mai ușor. Ca o piatră a adevărului și a expresiei, topazul albastru activează chakra gâtului pentru a facilita comunicarea încrezătoare și autentică. Acesta îndrumă Săgetătorul să fie conștient de ceea ce spune, pentru a evita neînțelegerile. 

În mod semnificativ, această piatră norocasa a zodiei Săgetător ajută la stoparea tendinței arcașului de a vorbi înainte de a gândi.

inele, cercei, pandantive cu topaz albastru

 Vezi colecția de  inele, cercei sau pandantive cu topaz Podoabele Mele.
 


3.    GRANAT ROSU

 
O piatră a vitalității, a forței și a reînnoirii, granatul roșu deține o vibrație puternică. Aceasta eliberează războinicul interior și activează puterea personală a Săgetătorului pentru a-și “ținti” obiectivele. Granatul este una dintre principalele pietre ale chakrei inimii și ale chakrei rădăcină, ajutând la  vindecarea emoțională profundă. Cristalele in nuanta boabelor coapte de rodie permit eliberarea sentimentelor ascunse sau a durerii emoționale din trecut. 

Vibrația înălțătoare a pietrei de granat eliberează Săgetătorul de vinovăție, rușine sau regret, mai ales în relațiile de dragoste. Este utilizată pe scară largă pentru a dezvolta încrederea, devotamentul și libidoul între parteneri.

Alege o piesă din colectia de inele, cercei, bratari cu granat de la Podoabele Mele:



 

4.    LAPIS LAZULI

 
Una dintre cele mai mistice pietre din lista, Lapis Lazuli vine cu intuiția sa profundă, conexiunea cu cel de-al Treilea Ochi și conștientizarea de sine. Atunci când Săgetătorul trage cu arcul fără să gândească și spune lucruri instinctiv, fără a le verifica, piatra lapis lazuli poate fi de mare ajutor.

In plus, frumoasa piatra râvnită in trecut de pictori pentru pigmentul său albastru, te inspiră să gândești în afara cutiei, să dezvolți idei și concepte inedite. Este o piatră potrivită pentru rezolvarea problemelor și explorarea artistică și intelectuală, fiind grozavă pentru Săgetătorii curioși, în permanentă căutare de  noi învățături și cunoștințe. 

inele, cercei, pandantive piatra sagetator lapis lazuli
Vezi colectia de inele, cercei, bratari si panadantive cu lapis lazuli de la Podoabele Mele:



5.    CITRIN  

 

Citrinul este cunoscut pentru nuanțele sale galbene strălucitoare. Acest lucru marchează legătura pietrei citrin cu soarele și energia astrului zilei, pe care se spune că o transmite. La fel ca soarele, această piatră de naștere a Săgetătorului are puteri intense de restaurare. Culoarea sa aurie inspiră, de asemenea, credința că citrinul este un aducător de prosperitate și abundență.

În conformitate cu natura sa în flăcări, la fel ca cea a Săgetătorului, citrinul debordează de căldură, viață, optimism și bună dispoziție. Asocierea cu chakra plexului solar îi permite citrinului să cultive o stimă de sine ridicată și puterea de a pune în aplicare planurile mărețe ale arcașului. 

inele, cercei, pandantive, bratari cu piatra citrin zodia Sagetator

Descoperă colecția de cercei, inele, pandantive, bratari cu citrin de la Podoabele Mele:
 



6.    RUBIN


Flacăra roșie a rubinului emană căldură, vitalitate, putere și energie pasională, pe acceași vibrație cu energia Săgetătorului. Piatra pretioasa rubin este cunoscută pentru că ajută la dezvoltarea motivației, în timp ce menține obiectivele într-o sferă realistă. Săgetătorii nu au nevoie de niciun ajutor în actul stabilirii obiectivelor, ba dimpotrivă, sunt foarte optimiști. Tocmai aici este problema :-) Rubinul îi va asigura că păstrează un picior ferm pe pământ, în timp ce arcul lor este ațintit spre cele mai îndepărtate orizonturi.

De asemenea, rubinul este o piatră excelentă pentru a încuraja pofta de viață, încrederea, bucuria și sentimentul de spontaneitate. 

inele, bratari, cercei, coliere cu rubin pentru zodia Sagetator
 Alege o piesă din colecția de cercei, pandantive, inele si coliere cu rubin de la Podoabele Mele.


7.    AVENTURIN
 

Aventurinul verde este una dintre pietrele norocoase ale Sagetatorului, deoarece îl poate ajuta să scape de frustare în călătoria sa spre îndeplinirea visurilor. Această piatră este renumită pentru că atrage prosperitatea și norocul, de care un aventurier consacrat, cum este Săgetătorul, ar putea beneficia din plin.

inele, cercei, pandantive cu aventurin zodia Sagetator
Vezi colectia de bijuterii cu aventurin Podoabele Mele.
 

8.    TANZANIT
 

Fascinanta culoarea violet-albastră a tanzanitului a capturat atenția bijutierilor din întreaga lume. De 1.000 de ori mai rar decât diamantul, tanzanitul se găsește doar in Tanzania, la poalele muntelui Kilimanjaro. Se estimează că, la ritmul actual de exploatare, oferta disponibilă de tanzanit natural se va epuiza în următorii 25 de ani!

Această gemă extrem de rară este una dintre pietre de nastere ale lunii decembrie. Ideală pentru a începe o nouă viață, relație sau proiect, tanzanitul aduce armonie în viața agitată a Săgetătorului. De asemenea, piatra tanzanit este renumită pentru rezolvarea conflictelor in relații, promovând o comunicare mai bună între parteneri. Oferă protecție și calm, de care Săgetătorii au atâta nevoie!

bijuterii argint tanzanit zodia Sagetator

Alege o piesă din colectia de bijuterii cu tanzanit Podoabele Mele.


9.    CARNEOL
 
Carneolul este o piatră excelentă pentru zodia Săgetător, deoarece îi oferă curajul și încrederea de a lua măsuri masive pentru atingerea obiectivelor. Fie că este vorba de un interviu de angajare sau de curajul de a invita pe cineva in oraș, un inel, pandantiv, bratara cu carneolul îți dă putere să îți urmezi visul.

inele, pandantive, cercei, bratari cu carneol zodia Sagetator


10.    OCHI DE TIGRU
 
Săgetătorul poate folosi ochiul de tigru pentru a-l ajuta să-și dezvolte abilitățile naturale de conducere și să găsească forța necesară pentru a se confrunta cu cele mai dificile decizii. Ochiul de tigru va oferi indivizilor Săgetător încredere in forțele proprii și succes in afaceri. De asemenea, îi va proteja de pericole în timpul călătoriilor.

inele, cercei, pandantive, bratari cu ochi de tigru zodia Sagetator

Alege o piesa din categoria de cercei, inele. bratari cu ochi de tigru Podoabele Mele.
 


Piatra norocoasa Sagetator - cum să o folosești?

 
Pentru cele mai bune rezultate în vindecarea cu cristale, este important să alegi piatra potrivită pentru nevoile tale. Pe lângă angajamentul zilnic de a te conecta cu cristalele din Săgetător, vă recomandăm să curățați regulat gemele din cadrul colecției voastre. Există multe practici de curățare diferite pe care le puteți folosi: fum de salvie și/sau Palo Santo, piramidă de încărcare de cupru, apă sărată și lumina soarelui sau a lunii. Bolurile cântătoare au, de asemenea, puterea de a curăța energia cristalelor în câteva minute.

Când piatra norocoasa a Săgetătorului este curățată și activată, energia sa este deschisă și receptivă în preluarea intenției tale. Cu cât intenția este mai clară, cu atât programarea este mai eficientă. O frază sau o mantră specială, care rezumă intențiile sunt un mod minunat de a începe. Rostirea frazei cu voce tare este puternică, deoarece cristalul “ascultă” și este gata să lucreze pentru tine, ori de câte ori îl chemi în ajutor.

Cu care dintre pietrele norocoase ale zodiei Sagetator rezonezi cel mai bine?
Introdu adresa de email mai jos pentru a primi cele mai interesante articole despre pietre prețioase și semiprețioase + oferte exclusive comunității Podoabele Mele:
Trimite

Suport clienti LUNI-VINERI 10-16

0770773239 contact@podoabelemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!